ФОТО: Флагман.бгПърви снимки от адския сблъсък на влак и камион

...
ФОТО: Флагман.бгПърви снимки от адския сблъсък на влак и камион
Коментари Харесай

Първи снимки от ужасния сблъсък на влак и камион

ФОТО: Флагман.бг

Първи фотоси от адския конфликт на трен и камион края гара Карнобат пусна Флагман.бг. Десетки пасажери от бързия трен Бургас-София чакат край релсите в Бургас след злополуката. В момента линията се разчиства, з пъкъла бъде проходима.

Камионът, който е прекосявал през жп релсите непозволено, е превозвал бали. Водачите на двете транспортни средства са тествани за приложимост на алкохол, като резултатите са негативни.

Припомняме, че случаят стана в 09:15 ч. тази заран директно след гара Карнобат в посока София. Само ниската скорост, с който се е движел влакът, е предотвратила огромна покруса.

Пътничката Антония описа пред Флагман.бг, че стресът за хората е бил огромен. Тя е била на отмора в Китен и тази заран е потеглила назад към София.

" Тъкмо тръгнахме от гарата в Карнобат и внезапно влакът се разтресе. Изпаднахме в потрес, някои даже пищяха. За благополучие не се движехме бързо, в противоположен случай нямаше да се разминем единствено с нерешителност ", описа тя.

По информация на БДЖ влакът ще продължи своето придвижване след привършване на следствените дейности и почистване на стоманения път.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР