Forza Horizon 4 беше изключително добре приета от геймърите и

...
Forza Horizon 4 беше изключително добре приета от геймърите и
Коментари Харесай

Forza Horizon 4 се е играла от седем милиона човека

Forza Horizon 4 беше извънредно добре призната от геймърите и рецензията още при дебюта си. Играта е страховит триумф, както за Playground Games, по този начин и за Microsoft. Потвърждение за това пристигна тази седмица.

На профила на играта в Twitter се появи информация за продажбите на Forza Horizon 4. Играта към този момент се е играла от 7 000 000 индивида от излизането си при започване на октомври предходната година. Добре е да се вземе поради, че това не значи седем милиона продадени копия. Освен за PC и майкрософтската подпора, играта е налична в абонаментната услуга Xbox Games Pass. Независимо от това, триумфът си е триумф и удостоверение за позитивните ревюта, появили се след излизането на играта.

Playground Games обгрижва обичайно общността на Forza Horizon с издаването на разнообразни пачове и дребни характерности, а за последно се появи и допълнението Fortune Island.

„ Какъв старт на 2019! Един месец след излизането на експанжъна Fortune Island, ние честваме повече от седем милиона играещи Forza Horizon 4 от излизането на играта. Благодарим ви, Forza почитатели! “, написаха Playground в Twitter.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР