Формулирахме изключително стройна идеология. Работим изключително активно върху националните структури,

...
Формулирахме изключително стройна идеология. Работим изключително активно върху националните структури,
Коментари Харесай

Иван Христанов за новата партия: Имаме екип, нямаме хора, спуснати отгоре

„ Формулирахме извънредно стройна идеология. Работим извънредно интензивно върху националните структури, тъй като без тях не можем да стигнем до хората. Имаме екип от към към този момент стотина души “, съобщи в предаването „ Лице в лице “ Иван Христанов, който беше заместник-министър на земеделието и се отдели от Политическа партия.

Изказването му пристигна, откакто преди няколко дни той учреди новата партия „ Единение “.

Според социолозите раздор в обединяването може да има поради решение за договаряния с партията на Борисов

„ С изключение на Иван Манев, който е ръководител на партията, не сме вземали хора от други партии. Няма такива ясно изразени и разпознаваеми лица, само че няма и лица, които са ни спуснати от горната страна: калинки и така нататък “, добави той.

Преди пет месеца си разреших да кажа, че има една голяма група хора, които не гласоподават или гласоподават за „ не поддържам никого “. Тогава стана политическа реалност на твърдите електорати, която за жалост от ден на ден отхвърля хората, които не гласоподават. Единението е там и в никакъв случай не се е махало – 2 млн. души не гласоподават, а 108 хиляди души споделят „ не поддържам никого “, сподели Христанов.

Той съобщи, че чака сходен цикъл да се повтори и в идващия парламент

" Единение на хората, които не припознават проблемите си в представителите на властта тематиките, за които те считат за предпочитани. Искаме да стартираме да водим този диалог, тъй като когато тематиките остават неизговорени, не можем да обхванем всички. Говорим за три съществени тематики: еднаквост, земя, национална сигурност: суверенитет. Основната тематика за еднаквост е образованието – непрекъснато виждаме деца, които напущат просветителната система необразовани. Земеделие, в което се наливат сред 2 и 3 милиарда лева годишно, само че внасяме съществени храни и сме чист експортьор във връзка с зърнените култури ", акцентира той.

По думите му в случай че третият мандат отиде при Движение за права и свободи, това би било злополука

Той разяснява и идването на украинския президент Володимир Зеленски у нас. " Дойде Зеленски, само че сякаш никой не сподели по какъв начин ние седим в тази огромна картина, какво е нашето въоръжение, какви са нашите отбранителни качества. Денков сподели, че няма да дадем самолети, което е разбираемо, тъй като ние нямаме самолети. Отбранителните ни качества не са задоволително добре развити ", уточни още Христанов.

„ Агресивният звук, търсещ абсурда. Разговорът на разделяне. И сега има партии в Народното събрание, които непрестанно постановат този диалог, а това отхвърля хората от гласоподаване. Започваме да приказваме за това дали изборите са законни, толкоз е ниско представянето на тях ", сподели той. 

Повече гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР