Формулата на идеалните взаимоотношения между мъжете и жените не е

...
Формулата на идеалните взаимоотношения между мъжете и жените не е
Коментари Харесай

8 неща, които жените не трябва да правят, ако искат да запазят връзката

Формулата на идеалните взаимоотношения сред мъжете и дамите не е известна на никого. Но психолозите от доста време приказват за грешките на дамите, които те правят при сантиментална връзка. Те не навреждат на колегата, само че пречат по-скоро на дамата да бъде щастлива във връзката или брака.

Руският уебсайт Так Просто споделя за това, което не би трябвало да прави дамата с мъжа. Цитирани са 8 типични обстановки, които, в случай че ги извърши, дамата или ще унищожи връзките сред двамата, или ще трансформира мъжа в вехтория.

Как да се държим вярно с мъжете

1. Жалост
Да слушате и разбирате колегата си – това е значимо. Но никога не проявявай жал. Мъжът се изживява като победител, а с жалостта си ще го обидиш. Освен това ще охладиш пристрастеността му на поробител и той ще се почувства като малко момченце. Затова най-добре го поддържай в комплицираните обстановки и давай препоръки, а още по-добре – превръщай всичко в смешка и го вдъхновявай за нови подвизи. Ти си жена, а не бавачка.


2. Феминизъм
Никой не ти не разрешава да се занимаваш с високи длъжности, да бъдеш най-хубавата от най-хубавите,но в дома си бъди нежна и слаба жена. Мъжът е твоята опора и обич, а не съперник, с който би трябвало да се сражаваш за шампионата. Мъжкото самомнение е доста мощно, а обидата е дълготрайна. Не е нужно ненужно да го посвещаваш в своите достижения, още по-малко с подигравка. Същото се отнася и за разногласията и поученията. Ти може и да си права, само че какъв е смисълът, в случай че си нещастна?

3. Радикални промени на характера
Идеални хора няма, само че постоянно дамите след привършване на интервала на сляпото влюбване, се пробват да трансформират мъжа си. За това човек да промени своя темперамент и привички, е нужно доста време, или стресова (трагична) обстановка. Ще се карате, ти ще плачеш, той ще ругае… И по този начин в затворен кръг. Да, и няма гаранция, че обновената му версия ще ти хареса повече.
Ако индивидът желае да направи отстъпки поради теб, той ще го направи. Просто изразявай умерено своите възгледи и потребности, а най-добре – и ги аргументирай. Така психолозите не предлагат да променяте своите правила и убеждения поради съюза с обичания, защото рано или късно това ще рефлектира отрицателно върху теб.

4. Безцелно битие

Ти би трябвало да имаш увлечения или кариера, които не зависят от твоя мъж. Не е належащо да участваш в състезание, само че е добре да си забавна. Ако се откажеш от бъдещето, има риск да останеш нещастна и неосъществена. Например, излязла си в дълготраен отпуск и изцяло си потънала в битовизма. Има oостатъчно пари и няма потребност да се връщаш на работа. Но няма да имаш какво да разказваш, очите ти няма да горят. Ти просто ще станеш неинтересна, дори за самата себе си.

5. Лъжите

Лъжите унищожават връзките. Никога не неистини мъжа си. Ако е належащо нещо да се скрие поради неговото положително, пробвай се да заобиколиш обстановката или не участвай в нещо, което ще те принуди да лъжеш. Това няма да докара до нищо положително. Да, и самият живот в боязън, че твоята загадка ще бъде разкрита, няма да ти донесе наслада.

6. Не бъди маминка

Да, има детски безконечни синчета, които си търсят не просто жена, а майка. Ако теб те устройва такава роля, то няма нищо неприятно. Но връзките би трябвало да бъдат любовни, а не наставнически. Може да се помогне на мъжа, когато би трябвало, само че не би трябвало да се нагърбваш с всичките му проблеми и да го третираш като малко дете.

7. Промяна на външността

Да допуснем, че си слаба, а мъжът ти желае да „ се оправиш “. Или пък си брюнетка, а той обожава рижите и желае да те види точно такава. 80 % от дамите вършат това, което желаят мъжете. А вярното е да вземете сама решението. Трябва да живееш в естетика с външността си, а не да я променяш поради непознати претенции. Ако ти е забавно да експериментираш, съгласявай се на измененията. Но в случай че за това би трябвало да пренебрегваш своите визии за хубост, само че по-добре да се откажеш.


8. Тайни
За да построиш щастливи връзки, не е нужно да скриваш обидата и би трябвало да си казваш всичко в точния момент. Изяснявай недоразуменията, не оставяй нищо неизказано. Може да мислиш, че в случай че затаиш обидата през днешния ден, на следващия ден ще е по-добре. Но не, всичко ескалира и в края на краищата се стига до величествен спор, предизвикан от теб и от дълго потисканото.

Във взаимоотношенията би трябвало да се заема вярната роля. Ти си жена, а той – мъж. И никога не би трябвало да отнемаш ролята на колегата си. Разбира се всички хора са разнообразни и всеки гради връзките си по този начин, както му подхожда. Но в случай че избягваш тези 8 неточности, ще имаш опция да познаеш по-малко разочарования или да погледнеш на личното си държание под друг ъгъл.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР