Формула 1 стартира партньорство с УНИЦЕФ, посветено на осигуряването на

...
Формула 1 стартира партньорство с УНИЦЕФ, посветено на осигуряването на
Коментари Харесай

Формула 1: Всяко дете има право на образование

Формула 1 започва партньорство с УНИЦЕФ, отдадено на обезпечаването на обучение на деца в застрашено състояние в целия свят. Другата цел на шефовете на спорта е да оказват помощ за обезпечаването на повече филантропична помощ - нещо, с което УНИЦЕФ се занимава от десетилетия, като това ще е доста потребно за децата в регионите в Турция и Сирия, потърпевши от мощното земетресение тази седмица.

Една от първите цели е улеснението на достъпа до онлайн платформа, която да разреши на децата в застрашено състояние да могат да продължат да учат онлайн и офлайн.

“Образованието е в основата на Формула 1, това е спорт, в който проучванията, технологиите и нововъведенията имат решаваща роля за триумфите на водачите и тимовете - изясни основният изпълнителен шеф на Формула 1 Стефано Доменикали. - Всяко дете има право на качествено обучение, както и на отбрана по време на сериозни обстановки. ”
 Президентът на ФИА ще участва на старта в Бахрейн Президентът на ФИА ще участва на старта в Бахрейн
Доменикали добави, че Формула 1 ще направи всичко допустимо, с цел да употребява известността на спорта, с цел да помогне на децата в целия свят, които имат потребност от помощ, с цел да получат достъп до обучение.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР