Формата на носа ви говори за вашия характер Според изследванията

...
Формата на носа ви говори за вашия характер Според изследванията
Коментари Харесай

Формата на носа ви говори за това каква личност сте

Формата на носа ви приказва за вашия темперамент

Според проучванията на израелския академик Тамир от университета Бен-Гурион, формата на носа може да каже доста за характера на човек.

Разберете какво споделя за характера формата на носа ви!

1. Нубийски нос
Вие сте любопитен и много оптимистично надъхан човек. „ Нубийците “ са по-скоро филантропи, нормално имат положително сърце, постоянно се пробват да намерят решения даже и на най-трудните проблеми.

2. Гръцки нос
„ Гърците “ не обичат изключително вниманието към личната си личност. Практични, лоялни и надеждни хора, нормално са затворени в себе си и не постоянно обичат да приказват за възприятията си пред другите.

3. Нос “клюн ”
Много изобретателни и безкористни хора. Те постоянно държат на думата си, кардинални са, само че в това време обичат да поемат опасности и може да имат уязвимост към хазарта.

4. Нос “арка ”
Хората с този нос са невероятни уредници. Те са почтени и откровени, както и доста виновни в работата си.

5. Нос “копче ”
Това са доста спонтанни хора, макар че имат мощен темперамент. Те постоянно избират делата пред думите. Фокусирани и безкомпромисни, те постоянно получават това, което желаят.

6. Прав нос
Много буйни, темпераментни и мощни персони. Но горко на оня, който ги ядоса. Практичността е второто им име.

7. Извит нос
Обикновено притежателите на подобен нос са доста великодушни хора, те постоянно се стремят да оказват помощ на своите близки. Много деликатни и чувствителни хора, те постоянно стават хора на изкуството.

Вижте още: Приготвяне на сладко – съществени неточности, които се позволяват

8. Крив нос
Може би най-обичащите и предани хора съвсем постоянно имат такава форма на носа. Те са склонни бързо да концентрират вниманието си върху значимото и да не се разсейват с дреболии. Те са страхотни другари и лоялни членове на фамилията.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР