Формата на носа разкрива много за нашия характер. В днешната

...
Формата на носа разкрива много за нашия характер. В днешната
Коментари Харесай

Формата на носа разкрива скрити черти от вашия характер

Формата на носа разкрива доста за нашия темперамент. В днешната публикация ще разберете нещо забавно за себе си.

За да определите характерностите на човек, можете да употребявате изчерпателен разбор на външния му тип и психологичните механизми. Всъщност, концепцията за личността е комплицирана и съставлява набор от фактори, които е мъчно да се прегледат едновременно. Поведението, мислите, както и физиономията на всеки човек му придават цялата специфичност.

Дълъг нос

Хората с дълги носове нормално са доста умни. Имат сериозно мислене и знаят по какъв начин да проучват всяка обстановка, преди да създадат изводи. Те могат да бъдат интровертни, да сдържат възприятията и мислите си. Подозрителни, мъчно се доверяват на другите, избират да крият страстите си. Те построяват ризница, с цел да се предпазят от наказание.

Къс нос

Хората с къси носове са доста чувствителни и са склонни да изпитват мощни страсти. Обикновено заобикалят директни въпроси и демонстрират известна уязвимост, само че са необикновено лоялни, което ги прави идеални другари и сътрудници. Мили и великодушни, те демонстрират невиждана лоялност към околните си. Те постоянно са там, с цел да ги изслушат и поддържат.

Тънък и висок нос

Трудно се концентрират върху една задача, тъй че не съумяват да реализират задачите си. Наистина им е мъчно да следват проектите си, тъй като непрекъснато се разсейват от дреболии. Освен това, те са извънредно арогантни. В връзките си с други хора те постоянно са прекомерно горди, с цел да разкрият своите страсти или недостатъци. Никога не се вслушват в препоръките на другите и имат вяра, че знаят истината, която не трябва да се слага под подозрение.

Крив нос

Хората с криви носове са амбициозни и горди. Те знаят по какъв начин да си слагат цели и да работят за постигането им. Упорити са и не понасят несъгласия. Не обичат да вършат взаимни отстъпки. Въпреки че природата им постоянно основава компликации в връзките с другите, те въпреки всичко съумяват да водят спокоен живот, в случай че се научат да бъдат дипломатични.

Вижте още: Молитва за излекуване и здраве

Прав нос

Хората с прави носове са проницателни и смели. Те се концентрират върху постигането на най-дълбоките желания, без да се съмняват в силата си. Освен това, те непрестанно напредват, с цел да съумеят във всички области на живота си. Тези хора са обективни и лоялни, имат хармонични и постоянни връзки. Те са източник на мотивация за другите.

Тънък нос

Хората с тънки носове са най-арогантните от всички. Наистина гордостта им от време на време води до проблеми, само че в множеството случаи им оказва помощ за реализиране на задачите. Освен това, тези хора се стремят към триумф и самопризнание. Те също по този начин са доста откровени и не се двоумят да кажат това, което мислят, даже в случай че това може да нарани другия.

Формата на носа ще ви помогне да опознаете повече себе си и своите близки.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР