Ford Motor ще се съсредоточат върху понижаване на разходите и

...
Ford Motor ще се съсредоточат върху понижаване на разходите и
Коментари Харесай

Ford ще съкращават разходите под новия си главен оперативен директор

Ford Motor ще се съсредоточат върху намаление на разноските и усъвършенстване на новите модели във флотилията под управлението на новия си основен действен шеф Джим Фарли, който ще заеме поста на 1 март, съобщи Reuters. Освен това Фарли ще се концентрира върху увеличение на свързаността на возилата на компанията със смарт телефоните на потребителите, уточни самият той.

" Имаме доста неща за коригиране ", сподели Фарли пред вложителите. Сред тези " неща " са понижаването на разноските за гаранционно обслужване с 5 милиарда $, понижаването на заплащанията за материали и логистика и сполучливото показване на 10 нови модела, които ще бъдат пуснати на всички пазари в идващите две години.

По думите му Tesla е потвърдила по какъв начин отдалеченото изпращане на ъпдейти до колите и извънредно високата съгласуваност сред возилото и смарт телефона на водача са нараснали лоялността на клиентите на компанията. Същевременно Ford може да употребява още по-добре данните, генерирани от колите им и да ги употребява за подобряването на обслужването на клиентите си.

" Това е основна мениджърска опция пред Ford и опция за напредък на компанията ", сподели Фарли, който ще се концентрира и върху развиването на флотилията от електрически автомобили на марката.

Ford е изправена пред понижаващо се търсене в Китай още преди експлоадирането на епидемията от ковид, която обаче съумя да смъкна акциите на производителя до най-ниската им стойност за последните повече от 10 години.

Компанията заплати компенсации на стойност 3,7 милиарда $ от предстоящи 11 милиарда $, като до края на годината се чакат още сред 900 млн. и 1,4 милиарда $.

Като част от преобразуването си, тя стартира обхватно съдействие с Volkswagen при създаването на търговски, електрически и самостоятелни коли и продаде губещото си произвеждане в Индия на компания, ръководена от Mahindra & Mahindra. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР