Фондация За Нашите Деца“ организира дванадесетото издание Вечер на добродетелите

...
Фондация За Нашите Деца“ организира дванадесетото издание Вечер на добродетелите
Коментари Харесай

"Вечер на добродетелите" отново събира средства за деца със специфични потребности

Фондация „ За Нашите Деца “ провежда дванадесетото издание " Вечер на добродетелите " на 25 октомври от 19:30 ч. в Sofia Event Center.

Целта на идеята е да събере средства за поддръжка на деца със характерни потребности:

Церемонията ще бъде водена от артистът Юлиян Вергов и щерка му Алина.

„ В нея ще вземат участие нашият другар и член на Консултативния съвет Орлин Павлов, дружно с Жени Кринчева - момичето, което впечатли страната ни по време на " България търси гений ", тя беше финалист.  Един неповторим български хор " Нуша " ще имат опция да видят участниците в това благотворително събитие и Крисия , която ще бъде част от програмата. Освен програмата, през която ще разкажем за нашите цели за идващите години за това какво сме свършили, ще има обичаен търг на забавни предмети и прекарвания, които отново по традиция ще показа нашият дълготраен другар Игор Марковски. За поредна 12 година режисьор на събитие е Димитър Коцев - Шошо, а сценарист Иван Ангелов ", сподели за БНР Люба Спириева от Фондация " За нашите деца ".

Събраните средства ще бъдат вложени в дейностите на комплексите за ранно детско развиване в София и Пловдив.

" Както знаете ние слагаме доста огромен акцент върху грижата. Тя ни сплоти освен през последните 18 месеца, през които се грижехме по-добре за себе си, за околните си и обществото. Ние считаме, че грижата е основна полезност за нас . Ние ще подчертаваме върху грижата за децата в риск от беднотия и обществено изключване , грижата за децата на самотни родители, за децата с увреждания и компликации в развиването, както и за тези претърпели принуждение и контузия “, добави в предаването " Хоризонт до обед " Спириева.

Комплексната грижа за децата, която обезпечават експертите от Фондация " За нашите деца " е безвъзмездна.

" Имаме четири центъра в София - два за социална поддръжка, единият за деца с компликации в развиването, другият за развиване на капацитета на децата - един от най-хубавите дневни центрове, който дава и почасова грижа за децата. Най-важното е, че разполагаме с доста необятен набор от експерти - психолози, логопеди, рехабилитатори, фамилни консултанти, специфични педагози ".

Местата за „ Вечер на добродетелите “ към този момент са запълнени, само че в случай че желаете да подкрепите идеята на събитието, можете да дарите по банков път с съображение за заплащане „ Вечер на добродетелите 2021 “ на дарителска сметка:

BG32 RZBB 9155 1060 5337 67

Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР