Фондация Св. Св. Константин и Елена с радост обявява

...
Фондация  Св. Св. Константин и Елена с радост обявява
Коментари Харесай

Благотворителна прожекция за деца във Варна: Инициатива за развлечение и образование.

Фондация " Св. Св. Константин и Елена " с наслада афишира самодейността " Изкуството през днешния ден – за опциите на следващия ден "   кампания за благотворителна прожекция на филм за децата и младежите на Варна.

Съзнавайки значимостта на културните събития за децата, Фондация " Св. Св. Константин и Елена " е основател на благотворителна прожекция на филм, който се стреми да даде вълнуващо прекарване, което съчетава развлечение и обучение. Филма " КРАЛ " ще се излъчи на 17 септември от 11.00 часа в зала 2 на Фестивален и конгресен център – Варна, входът е свободен.

Инициативата има за цел да подкрепи развиването на филмовата просвета измежду младите генерации, като се предизвиква ползата към кино и творчество. Фондацията има вяра, че децата ще бъдат въодушевени да развият своята креативност и въображение, да се интегрират и социализират. Тази акция е в поддръжка на децата в неравностойно състояние от ЦНСТ " Изгрев ", ЦНСТ " Другарче " и Центъра за специфична просветителна поддръжка " Св. св. Кирил и Методий " в с. Кривня – институции, които Фондация " Св. Св. Константин и Елена " от години подкрепя с разнообразни начинания и планове, ориентирани към просветително и креативното развиване на деца в риск.

Фондация " Св. Св. Константин и Елена " е признателна на партньорите  от ФКЦ – Варна, Бета филм и за финансовата поддръжка на А1, които оказват помощ за реализирането на тази самодейност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР