Фондация „Проект Северозапад“ беше отличена от Националното сдружение на общините

...
Фондация „Проект Северозапад“ беше отличена от Националното сдружение на общините
Коментари Харесай

Фондация „Проект Северозапад“ с престижна награда от НСОРБ за партньорство с Община Мездра

Фондация „ Проект Северозапад “ беше отличена от Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ) с премия „ Партньор на общините “ в категорията „ Средна община “. Това стана на връчването на обичайните Годишни награди на НСОРБ, което се състоя на 12 октомври в столичната резиденция „ Бояна “.
Фондацията е удостоена с този приз за партньорството й с Община Мездра при реализирането на обществени планове през 2020 година със важен принос за локалната общественост. Номинацията е подадена от Община Мездра и утвърдена от Управителния съвет на Националното съдружие на общините.
Почетната грамота и плакет бяха връчени на Яна Рупева, шеф на Фондация „ Проект Северозапад “, от народния представител Ивелина Василева, ръководител на парламентарната комисия по околната среда и водите, и от кмета на Монтана и член на Управителния съвет на НСОРБ Златко Живков, в наличието на кмета на Мездра Иван Аспарухов.
„ В Деня на българската община Фондация „ Проект Северозапад “ и Община Мездра получиха премия за своето партньорство. Благодарни сме за оценката на взаимната ни работа към този момент повече от 5 години!”, споделиха по този мотив от Фондацията.
На същата гала Община Мездра беше удостоена със документ за отсъждане на Европейски етикет за нововъведения и положително ръководство 2020-2022 година Така, наред с Община Ловеч, която получи три награди, Община Мездра си потегли с две оценки от Годишните награди 2020 на НСОРБ.
Освен „ Партньор на общините “, на форума бяха връчени годишните награди за „ Принос за развиване на локалното самоуправление “, „ Общински вложител “ и „ Гласът на общините “ в три категории - огромна, междинна и дребна община, както и специфичното отличие „ Протегната ръка “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР