Фондация Кроношпан“ предоставя поредна възможност за най-креативните ученици от професионалните

...
Фондация Кроношпан“ предоставя поредна възможност за най-креативните ученици от професионалните
Коментари Харесай

Предизвикателство от фондация Кроношпан за креативни ученици от Бургас

Фондация „ Кроношпан “ дава поредна опция за най-креативните възпитаници от професионалните гимназии в Бургас да се включат в интернационалния конкурс за планове “skill.ED ”, Издание 2022.

Кандидатите за присъединяване ще могат да показват примерна идея и визия за възстановяване на просветителния развой в учебното заведение, от чието име аплайват.

Сред необятния кръг от възможни планови оферти могат да влизат разработки, свързани с отделяне на класна стая на фантазиите, съоръжение на учебна лаборатория, цялостна смяна на пространства и зони в учебната постройка, отделяне на профилирани класове, обезпечаване на стипендии за надарени възпитаници и студенти, образуване на стажове по разнообразни специалности и други

От Фондация Кроношпан чакат с голямо неспокойствие да се срещнат с концепциите на надарените възпитаници от Бургас и от цялата страна.

Проектите ще бъдат оценени на база на своите влияние, автентичност и цялостна идея от тричленно жури. На финала ще бъдат утвърдени три плана за цялата страна и всяко едно от отличените оферти ще бъде обезпечено със сума до 10 000 евро. Финансирането на плановете ще бъде обвързано със заложения в тях бюджет.

През 2021 год. за победител в състезанието беше определен планът „ Ключът към триумфа “ на професионална гимназия по земеделски технологии " Цанко Церковски ", гр. Павликени, а създаването получи 40 000 евро.

И през тази година авторските екипи ще могат да кандидастват с общо три разнообразни оферти, в случай че имат готови такива.

Разработките могат да се подават единствено и само онлайн посредством попълване на формуляр за кандидатстване, който е наличен на уеб страницата www.kronospanfoundation.org/skilled.

Крайният период за вписването на плановите оферти е 31 октомври 2022 год.

За спомагателни детайлности претендентите могат да потърсят контакти на на електронната поща: [email protected]

Екипът на Фондация „ Кроношпан “ има вяра, че сходни прояви са част от основаването на моралните основи на едно крепко общество, а опазването и отбраната на природата, както и даването на просветителни благоприятни условия на децата са гаранция за триумф в живота.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР