Фолксваген приключи продажбата на всички свои активи в Русия, включително

...
Фолксваген приключи продажбата на всички свои активи в Русия, включително
Коментари Харесай

``Фолксваген“ завърши продажбата на завода си в руския град Калуга

Фолксваген завърши продажбата на всички свои активи в Русия, в това число цех в град Калуга, както и локалните си дъщерни сдружения, заяви немският авто производител, поставяйки завършек на месеци на разногласия с съветските управляващи по отношение на договорката.

Volkswagen продаде своите дялове във Volkswagen Group Rus на Art-Finance, която се поддържа от съветския автодилър Avilon, се споделя в изказване на немския авто колос.

Трансакцията включва индустриалните мощности в Калуга, импортната конструкция, включваща дистрибуция и следпродажбено обслужване, както и дейностите по депозиране и финансови услуги, се прибавя в изказването.

Немската автомобилна формация не даде детайлности за цената. Според източници, осведомен с въпроса обаче, договорката се прави оценка на 125 милиона евро.

Работата в завода на „ Фолксваген “ в Калуга, южно от Москва, беше спряна от март 2022 година заради нахлуването на Русия в Украйна, което накара западните страни да глобяват Москва и това докара до срив на веригите на доставки.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР