Фолкпевицата Валя има нова връзка с много влиятелен мъж, който

...
Фолкпевицата Валя има нова връзка с много влиятелен мъж, който
Коментари Харесай

Само в ШОУ! Чалгарка върти на пръста си млад бизнесмен! Изумително е какви подаръци й подарява

Фолкпевицата Валя има нова връзка с доста авторитетен мъж, който върти няколко бизнеса в България и чужбина. Близки до певицата описват, че любовта им пламнала още предишното лято по време на нейно присъединяване на морето. Оттогава богаташът е полудял по миньончето и почнал да я ухажва по телефона. Въпросният мъж не е имал връзка с фолкпевица до момента и е нов в тези среди.

Той очевидно изглеждал по-млад от певицата, с хубаво спортно тяло. Източници споделят, че преди месец изпълнителката на шлагера „ Ще пламтя “ се сдобила с нова яхта и апартамент на родното ни Черноморие, които са подарък от новия обичан. Двамата употребяват всеки миг да прекарат дружно, когато Валя няма задължения.

Дори след участията си певицата постоянно не преспивала, а си пътувала назад, колкото и късно да било, очевидно поради новата обич, написа „ Шоу “.

Друг забавен факт е, че пайнерката в последните години наподобява сносно и мнозина споделят, че е по-хубава, в сравнение с в по-младите си години.

Наскоро Валя разкри, че прави микс от специфични процедури, предложени от западни кожни лекари, както и тренировки с персонална фитнес инструкторка. Сигурно за положителната й визия повлиява и връзката й с предприемач, който певицата пази в цялостна загадка от всички.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР