Фолкпевицата Сашка Васева след дълго лечение вече е изписана от

...
Фолкпевицата Сашка Васева след дълго лечение вече е изписана от
Коментари Харесай

Сашка Васева отново пее - певицата е изписана от клиниката след три операции

Фолкпевицата Сашка Васева след дълго лекуване към този момент е изписана от немската клиника, където и направиха няколко интервенции, с цел да отстранят тумора в мозъка й. В момента тя е настанена в център за рехабилитация. Повече за положението на певицата показа брачният партньор й Христо Бакърджиев посредством видеовръзка от Германия в ефира на " Тази заран ".

" С положителни темпове се усъвършенства здравословното й положение – това демонстрира огненият й характер, който демонстрира към този момент ", сподели Бакърджиев.

" Доколкото успяхме, бяхме дружно на коледните и новогодишни празници - доста е строго заради Коронавирус пандемията ", показа той.

Христо Бакърджиев показа, че брачната половинка му към този момент пее с много мощен глас.

" Има още дълъг пет, с цел да се възвърне. Засега е на напълно ранен етап – напредва, само че не е толкоз бързо и елементарно ", сподели той.

" Всеки се въздържа от по-точни прогнози, само че към един и два месеца ще прекара в този център за рехабилитация ", добави той.

" Всичко хирургически е минало по проект – бяха две интервенции, които може да се каже към този момент, че са минали сполучливо ", показа Бакърджиев.

" С обща помощ се оправяме, към този момент не сме се справили до дъно със сумата. Познати помогнаха, само че това е дълъг път ", сподели той.

" Пожелава си да прогледне, да е с децата и да може да пее ", показа брачният партньор на Сашка Васева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР