Фолкпевицата Преслава продължава да бъде плашещо слаба, макар че е

...
Фолкпевицата Преслава продължава да бъде плашещо слаба, макар че е
Коментари Харесай

Чудо! Бременната Преслава пее в чалготека, спи на палатка

Фолкпевицата Преслава продължава да бъде плашещо слаба, въпреки че е бременна в 6-ия месец, което пък е правдоподобна причина за качване, а не за събаряне на килограми.

Тънките крайници, изпитото лице и кльощавата визия по никакъв метод не подсказват, че изпълнителката е в очакване на първото си дете. За бъдещото щастливо събитие само я издава наедрялото коремче, а певицата хитро го скрива под необятни туники и блузи.

В четвъртък вечерта брюнетката направи стремително завръщане към участията в столична дискотека, откакто няколко дни беше в отмора. Веднага се появиха информации, че е излязла в майчинство, само че истината е, че добричлийката твърдо е решена да работи до последно. Още на идващия ден след празненство вихрушката в София тя отпътува за изява в Пловдив.

Малко преди този момент Павел я заведе на къмпинг в дивата природа. Вместо да се глезят в 5-звездните първокласни хотели из страната, те избраха да спят „ под звездите “, както тя се изрази “ – на палатка на голяма поляна в планината. Всички знаем, че в пустошта няма топла вода за къпане и не е за тези, които държат и съблюдават висока хигиена, само че това са дребнави детайли…

„ България Днес “ писа, че фолк фурията наскоро се е запалила по планинарството и обича да катери хълмове и скали. Дори в този момент, когато е в внимателно положение, тя продължава с туристическите преходи на огромна надморска височина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР