Фолкпевицата Лорена, която преди дни порасна с още една година,

...
Фолкпевицата Лорена, която преди дни порасна с още една година,
Коментари Харесай

Лорена скача в Струма на рафтинг! Певицата пред дилема: Бънджи или парашут?

Фолкпевицата Лорена , която преди дни порасна с още една година, се оказа любителка на мощните чувства и адреналина. „ Получих доста дарове, само че този, който най-вече харесах, е от сестрa ми - рафтинг по река Струма. Нямам тьрпение да се пусна в това премеждие “, похвали пред „ Телеграф " разгорещено изпълнителката.

Оказва се, че Лорена е извънредно рискова персона. Още от дете е ужасно дива, взе участие във всички игри с момчета. Красавицата е родена в Стара Загора. само че детството й минава в Царево край морето. „ Родителите ми са разказвали, че съм била непрекъснато от беля в беля. Тийнейджърските години си припомням, че бях много по-послушна, само че това дължа на възпитанието на родителите ми. Децата са лист хартия и ние сме тези, които сме виновни какво ще напишем върху този лист “, споделя Лорена.

Самата тя от няколко месеца е майка на малко момченце на име Матео. Той е нещото, което съумява да укроти ангелите й. „ До 25 години бях много бурна, бързи скорости, мотори, джетове, всевъзможни лудории, само че в този момент чувствам по какъв начин след раждането на детето към този момент съм няколко хрумвания по-смирена и станах доста по-разумна “, споделя младата майка.

Все отново продължава да мечтае за обичаните си „ рискови преживявания “ и няма желание да чака дълго, а още в този момент с разкриване на рафтинг сезона ще се пусне по Струма с лодка. Пред нея седи и алтернативата дали да скочи с парашут или първо да опита скок с бънджи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР