Фолкпевицата Галена получи много критики за участието си на прайда,

...
Фолкпевицата Галена получи много критики за участието си на прайда,
Коментари Харесай

Фенове Се Отрекоха От Галена, Певицата Разочарована От Тях

Фолкпевицата Галена получи доста рецензии за присъединяване си на прайда, и то най-вече от нейни почитатели. Много фенове на фолкмузиката намерено приканиха изпълнителката да не пее на противоположните. Феновете на Галена всеобщо показваха разочарованието си от своята фаворитка. Те намерено обявиха, че тя ги е предала. Галена обаче не се трогна от думите им. Тя бе безапелационна, че нищо не може да я спре.

“Щом те са разочаровани от мен, и аз съм разочарована от тях”, избухна певицата незабавно след присъединяване си на концерта.

“Любовта няма пол, няма възраст, няма етнос, няма никакви граници за любовта. Обичайте се, хора, с цялото си сърце”, подкани публиката шармантната изпълнителка. На сцената тя се появи с дизайнерско диско яке, цялото в пайети, и пъстър чеп, който наблягаше фигурата й. Развявайки знамето на дъгата, тя описа и по какъв начин доста хора са й казвали да не идва.

“Лесно е да мразиш, мъчно е да мислиш. Внимавай кого мразиш, тъй като може да се окаже твой обичан човек. Затова бъдете цветни, обичайте се и не давайте власт на омразата!”, показа още певицата. След присъединяване й тя още веднъж бе нападната от почитатели, само че Галена ги прикани да бъдат толерантни и отворени към света, написа България през днешния ден.

След края на концерта се разбра, че певицата е получила покана да взе участие в гей церемониал в Израел. Изненадващото предложение е пристигнало от колежката й Нета Барзилай, с която пяха на една сцена в София по време на прайда.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР