Фолкпевицата Галена мина на жени! Изкусителната фурия се пипаше, опипваше

...
Фолкпевицата Галена мина на жени! Изкусителната фурия се пипаше, опипваше
Коментари Харесай

Галена се награби със секси мацки в дискотека



Фолкпевицата Галена мина на дами! Изкусителната хала се пипаше, опипваше и флиртуваше с представителки на своя пол в столична дискотека, написа "България през днешния ден ".

Галена, която е известна с провокативното си държание и липса на позор от постъпките си, подвигна равнището на осъществяванията си. Фолкаджийката без грам срам се заигра с няколко посетителки, които не даваха тип, че имат нещо срещу провокацията.

Две дами със сочни устни и бюстове нападнаха Галена и започнаха да я допират. Тя пък откровено се забавляваше, че освен дами, а и мъже я желаят.

Лесбосцените се разиграха пред очите на всички гости, които не можеха да отлепят очи от сладострастието нито за момент. След това се появи друго момиче, което стартира буйно да гушка фолкпевицата, а сцената им беше запечатана със селфи.



фотография: Facebook

Кулминацията настъпи, когато галена получи букет... още веднъж от жена, добавя изданието.

"Галена е супер секси и даже дамите не могат да й устоят. Това, че е майка на две деца не й се отразява и продължава да бъде атакувана с предложения от всички страни. Страшна кокона! ", разясниха гости в дискотеката.

Не липсваха и такива, които се възмутиха от държанието на изпълнителката. "Уж е майка, а се държи по този безразсъден метод. Какъв образец дава на децата си? Малко наподобява на колежката си Мария, която все приказва, че желае да пази благовъзпитание пред щерка си, а в това време разголва цици и върви на участия по сутиен или нощница ", изсъскаха гневни купонджии.

"Много по-добре е да има шоу на сцената, а не като някои реализатори, които излизат на сцената и държат микрофона без да помръднат. Страшна досада е! Галенчето най-малко знае кака да прави шоу и желае хората да се забавляват “, споделят почитатели на чалгата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР