Фолкпевицата Емануела няма никакво намерение да си прибира баровеца Мартин

...
Фолкпевицата Емануела няма никакво намерение да си прибира баровеца Мартин
Коментари Харесай

Емануела: Мартин Елвиса е SEX Бог, но няма да се съберем!

Фолкпевицата Емануела няма никакво желание да си прибира баровеца Мартин Елвиса, който сега се изявява в шоуто " Игри на волята ". Въпреки това синеоката изкусителка не пропусна да го похвали, че е непостижим занаятчия на креватните осъществявания. 

" Да се събера с Мартин? Никога. Макар че е Бог в секса и напряко ме разцепваше ", споделила певицата със свои близки.

Фолкаджийката признава, че даже не вика за някогашния си, а има различен любимец за победител в шоуто - Виолета, която е най-големият зложелател на Елвиса в " Игри на волята ". Двамата постоянно влизат в спорове, карат се и по всякакъв начин се опитат да изхвърлят другия от предаването. 



" Фаворити са ми Румен Радев, Теодора Мудева, Момчил, Мастагарков, Краси Дунев, Моника, Цецо и най-много Виолета, тъй като умее да преценя хората, а нея не я е боязън да приказва в очите истини ", изясни Емануела. 

" Прекарвахме си супер с Мартин, само че е ужасяващ коцкар. Ако някоя го желае, да се подготви за куп изневери, да видите и разберете на мен какво ми е било, " майтапела се Емануела, която от дълго време към този момент е претърпяла Елвиса и даже през разум не й минава да го изревнува от някоя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР