Фолкпевицата Джена отново си сложи силикон и бюстът й достигна

...
Фолкпевицата Джена отново си сложи силикон и бюстът й достигна
Коментари Харесай

Ето коя е най-едрогърдата певица

Фолкпевицата Джена още веднъж си постави силикон и бюстът й доближи зашеметяващи размери.  В началото на кариерата си певицата от Разградско съвсем нямаше гърди, написа HotArena. След като понатрупа популярност и пари, Джена си постави силиконови импланти и пазвата й се изду. След раждането на първото й дете гърдите й тръгнали стремително надолу и по тази причина певицата решила още веднъж да легне на хирургическата маса.

След новата операция бюстът на фолкаджийката е в действителност впечатляващ - гръдната й обиколка е цели 111 см. Размер, с който не може да се похвали нито една нейна колежка. Дълги години върхът за най-големи гърди в чалгата се държеше от Преслава - 105 сантиметра. Уникалното при нея беше, че циците й бяха изцяло естествени. В последна сметка Преслава взе най-страшното решение - подложи се на интервенция по понижаване на бюста в Германия, защото изпитваше мощни болки в гърба и не можеше да спи обикновено. На същата интервенция се подложи и колежката й ДесиСлава, която призна, че не желае в никакъв случай повече да има големи гърди.

Не на това мнение е Джена, която гордо развява новата си силиконова облага. На едно от последните си участия в столична дискотека тя се появи с предизвикателна къса рокля със свръхголямо деколте, от което гърдите напираха, аха да изскочат. Впечатляващата панорама незабавно прикова погледите на почерпените мъжаги в нощното заведение. Към мегабюста не останаха равнодушни даже и дамите, които се надпреварваха да се снимат с разголената чалгарка. 

Джена не откликна на предизвикателното държание нито на мъжете, нито на дамите, защото още веднъж беше зорко следена от близко. Мъжът й Атанас Стоев-младши от оркестър " Канарите " още веднъж беше на присъединяване на жена си и деликатно оглеждаше с кого си приказва и по какъв начин се държи.Като същинска брачна половинка Джена не си разреши волности, само че разголеното й деколте палаво намигваше, че в душата й бушуват хормони след раждането и желае да се забавлява. Фолкпевицата все по-рядко се задържа у дома и участията й зачестяват, като желае да възроди кариерата си.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР