Фолкпевицата Андреа направи шокиращи разкрития от вечерта на свое участие,

...
Фолкпевицата Андреа направи шокиращи разкрития от вечерта на свое участие,
Коментари Харесай

Андреа проговори за неадекватното си поведение: Мутра ме преби, затова излязох да пея пияна

Фолкпевицата Андреа направи шокиращи разкрития от вечерта на свое присъединяване, което доби известност в обществените мрежи.  и не може да стои на краката си. Андреа реши да внесе детайлности за обстановката, като упрекна в побой анонимна мутра.

Ето какво написа някогашната половинка на боксьора Кубрат Пулев в профила си в Инстаграм.

" След като всички сте страшни съдници, взех решение да опиша какво стана преди да изляза да пея. В офиса пристигна една мутра и дружно със притежателя имаха револвери. Аз седнах с дамата на шефа и говорихме за достиженията на Кубрат, макар Джошуа и Кличко. Тогава притежателят и мутрата споделиха, че Кубрат е помияр и в никакъв случай не е реализирал нищо и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, само че той не го направи и обидите към Кубрат продължиха "

" Аз станах и ударих мутрата в корема и той ме залепи с пестник към стената. Получих разтърсване и паднах на земята. И по-късно моят водач ме хвана, тъй като бях подготвена да го убия. След това се напих, тъй като душeвността ми не устоя! Не извиках полицията, тъй като постоянно съм била мъжко момиче! Собствениците, които назоваха Кубрат помияр, споделиха, че цялата аудитория е пристигнала за мен и, че няма по какъв начин да не пея. Мълчах, тъй като съм мъжко момиче! ", продължи със скандалния роман фолкзвездата, предава " България през днешния ден ".

" Ако сме естествена страна, това заведение ще е затворено от дълго време! Това, което претърпях, беше позор, че бях на земята и получих разтърсване. Баща ми искаше да звънне на полицията, само че аз не разреших, тъй като постоянно съм била мъжко момиче! Защо опазих Кубрат? Защото 15 години сме били едно цяло и каквото и да е направил, аз не понесох обидите! " Ходете и пейте там! ", " бъдете огромни звезди! ", " нали за такива се мислите! " Но за такива места сме обслужващ личен състав! Може би трябваше да замълча, само че природата ми е друга и не скърбя! Съжалявам хората, които мълчат, мълчат на избори, мълчат, когато цените се подвигат и нямат какво да ядат! Знам, че след този пост ще си навлека доста неща! Съжалявам, че бях несъответстваща, само че не понесох подправени мутри и подправени герои! ", приключва Андреа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР