Фолкпевицата Алисия удари няколко шота по време на участието си

...
Фолкпевицата Алисия удари няколко шота по време на участието си
Коментари Харесай

Алисия се изложи, кърка на сцената!

Фолкпевицата Алисия удари няколко шота по време на присъединяване си в столична дискотека.

Алисия, която постоянно е била знак на разсъдъка и благоприличието, този път реши, че животът е единствено един, и повдигна градуса на настроението. Буквално на сцената изпълнителката получи табла с няколко шота, които с необятно грейнала усмивка погълна. Алисия си споделяше наздраве с красива дама от личния състав на клуба. А съгласно близки до Алисия, тя в действителност не близвала алкохол.



фотография: "България през днешния ден "

Само на няколко метра от нея танцуваше някогашната брачна половинка на Илиян Тупалката. Ексгимнастичката се изявяваше като танцьорка в дискотеката и събира погледите си с дългите си крайници и разголено тяло. Алкисия и Илиян са доста близки другари, само че певицата и Камелия не си размениха даже и взор, макар че се познават доста добре.



Друга забавна детайлност е, че Алисия не е първата певица, която пие на сцената. Това е запазена марка на Галена , която също е любителка на пиенето на шотове и то без ръце. Лепа Брена също пие на сцената, като не се тормози да го прави даже когато става дума за големи концерту пред хиляди души аудитория, написа „ България през днешния ден “.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР