Фолкпевецът Константин заяви, че знае истината за скандала между Джино

...
Фолкпевецът Константин заяви, че знае истината за скандала между Джино
Коментари Харесай

Коцето проговори за обвиненията на Луна, че е наркоман

Фолкпевецът Константин съобщи, че знае истината за абсурда сред Джино и Динко. Припомняме, че ловецът на бежанци упрекна Бианкалана, че е посягал на някогашната си брачна половинка, а също така я замъкнал и със 100 000 евро. Твърденията му обаче бяха опровергани от самата Дейна, която обществено съобщи, че Динко лъже.
"Познавам доста хора в Съединени американски щати и те ми споделиха какво се случва. Не желая да приказвам и да споделям нищо. Категорично обаче не е правилно, че сестрата на Динко е карала хора от Щатите да се обаждат на Големия брат ", загатна Константин по тематиката за абсурда сред двамата, написа "Пик ".

"Джино доста се постара вътре в Къщата да победи. Заслужено си взе успеха. Последните дни видях, че има и готина усмивка, отлично на момчето ", сподели още артистът.

Константин отговори и на обвиняванията от Луна, че е наркоман. "Дойде при нас, отвори един долап и видя доста медикаменти и инжекции. Попита какво е това и аз й споделих, че съм наркоман и по тази причина са тези инжекции ", разкри изпълнителят, очевидно развеселен от обстоятелството, че Луна се вързала на думите му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР