Фолкдивата Лияна продължава да изкушава мъжката аудитория с коя от

...
Фолкдивата Лияна продължава да изкушава мъжката аудитория с коя от
Коментари Харесай

Лияна изпоти мрежата по секси бельо

Фолкдивата Лияна продължава да изкушава мъжката публика с коя от коя по-секси и предизвикателни фотоси. Гласовитата брюнетка сега събира загар на Малдивите, а компания там ѝ прави 14-годишната ѝ щерка Дениз.

Красавицата, която постоянно разгорещява пристрастеностите в мрежата, този път в действителност зашемети почитателите си, показвайки фантастично тяло. 40-годишната изпълнителка показа разтапяща фотография, на която е по суперсекси дантелено долни дрехи в цвят бордо, разкриващ удивителната фигура на Лияна, написа woman.bg.

Известен факт е, че певицата съблюдава непоколебим хранителен режим от години, който тя съчетава с постоянни визити във фитнес залата. Самата тя нееднократно е признавала, че харесва тялото си в този момент повече, в сравнение с когато е била на 18-годишна възраст. Братовчедката на Константин е буен последовател на хранителния си режим и спорта, които за нея са се трансформирали в метод на живот от много време насам.

" Вредната храна е изрично изключена от менюто ми, просто тъй като желая да съм здрава! Цигарите, колкото и малко да бяха, също! Подстригах изтощената си доста дълга коса... Просто си дадох рестарт и мисля, че в действителност - здравето от вътрешната страна - проличава извън ", показа преди време хубавицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР