Фолкаджята Константин се скри със семейството си в топъл Дубай.

...
Фолкаджята Константин се скри със семейството си в топъл Дубай.
Коментари Харесай

Коцето се изживява като шейх в Дубай

Фолкаджята Константин се скри със фамилията си в топъл Дубай. От няколко дни се изживява съвсем като  шейх. На фотосите, които пусна от емирството се вижда по какъв начин Коцето, жена му и децата са се облекли като араби в обичайните им бели облекла.

Трудно можеш да познаеш Константин, само маратонките му го издават. Дубайските снимки на артиста провокираха нечуван интерес измежду почитателите на Константин и потребителите на интернет му се възхищават с похвали: „ Шейх си баце, на подобен приличаш! ”. „ Липсват ти единствено сандалите и златната писалка в джобчето! ”

Най-голямо усещане направи обаче порасналата щерка на артиста. Според неговите почитатели се е трансформирала в копие на майка си. Но в по-доброто копие на Надя. 

Мариана е отхвръкнала на височина и дори надминава майка си на  растеж. С която наподобяват на  изкусителни арабски принцеси. Сред тая екзотична конюнктура, в която са се щракнали.

А почитателите на звездното семейство не стопират да ги ласкаят: ”Много сте готини, Коце, красиво семейство сте, а най-много дъщерята,  станала е същинска девойка! ”, радват им се техните фенове в обществената мрежа.

Автор: Телеграф

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР