Фолк звездата Мария избухна в социалните мрежи с откровения след

...
Фолк звездата Мария избухна в социалните мрежи с откровения след
Коментари Харесай

Мария: Жертва съм на изнудване!

Фолк звездата Мария избухна в обществените мрежи с откровения след бруталните жълти вести, които се появяват в последно време за нея. 

Певицата се разсъни в извънредно въодушевление ден откакто чества своя имен ден и се обърна с трогателни думи към всички, които наблюдават всяка нейна крачка и чакат опция да я захапят и оплюят. 

" Добро утро на всички, които влизат тук с цел да обичат и на тези, които влизат да хейтват. На вторите им лишавам достъп. Имат си жълти уеб сайтове с право под платените статийки да наскърбяват и точат извратени мечти ", стартира Мария своята плеяда. 

" Ще ви напомня в резюме, че тъкмо аз и нашата персонална история даде образец, че за тези проблеми, които не могат да решат двама, има органи на реда, които в моя случай работеха. С цялото ми почитание към всички, които обърнаха внимание и ми дадоха поддръжка. Медии, сътрудници и най-голямата мощ - вие ", продължава Мария, като засяга проблемите със своя брачен партньор отпреди няколко месеца, когато подаде тъжба за душевен и физически тормоз. 

" Казвам всичко това, тъй като го желаете. Искате моето мнение. Аз не се тормозя да се изкажа. Но няма и да разреша да се изрича някой различен за мен и моето семейство.  Докато се заплаща и се изнудват такива като мен, с цел да не се пишат нелепости в уеб страниците, в които тиражират платени госпожици като идоли  и " предприемачи ", раздали им по 200-300 лева за визитката си и намират съидейници и почитатели на измисления им живот, това ще е и културата и отношението ни един към различен ". 

" Съжалявам за случилото се с момичето от моя роден град. Но това няма нищо общо със случилото се на мен и моето семейство. Има неточности, има и амнистия. За вандали и насилници амнистия няма. Това е моето мнение и го изказвма самоуверено, както съм го правила постоянно като човек с 23-годишен труд зад тила и престиж като родител измежду дамите ". 

Мария е гневна, че хората не стопират да разясняват персоналния ѝ живот и това, че е дала прошка на брачна половинка си и се е върнала при него. Тя демонстрира ежедневно на фотоси и сторита, че двамата са щастливи дружно и са дали тил на случилото се в предишното, написа blitz.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР