Фолк певицата не може да си намери място заради това,

...
Фолк певицата не може да си намери място заради това,
Коментари Харесай

Роксана скочи на журито на Гласът на България, защити брат си

Фолк певицата не може да си откри място поради това, че са отрязали брат й. Дара го отнесе.

" Вие го убихте! Записвам го в американския формат ", закани се Роксана откакто в кастингите на мрачно, излъчени през уикенда той не мина напред. Нито един от треньорите в " Гласът на България “ не реши да се обърне и да даде късмет за присъединяване в предаването на Радослав Гергов – Радула, по-известен като брата на Роксана.

Той се изявява в по-твърд музикален жанр от известната си сестра. По-късно тя приказва пред своите почитатели във Facebook и показа мнението си по случая, като не прикриваше раздразнението си от омаловажаването от страна на треньорския панел в състав Миро, Мария Илиева, Иван Лечев и Дара. Според фолкаджийката нямало значение, че никой не се обърнал, тъй като само първият сезон на шоуто, в който изгря нейната звезда, ще остане в историята. През 2011 тя и нейния брат участваха във формата, само че той отпадна на ранен стадий, а тя стигна до финала.

Засегнали са я обаче думите на нейните сътрудници определени да седят в съдийските кресла. Без Роксана да загатва поименно някой от менторите, тя означи, че не счита за удачно " една млада певица, без кой знае какви данни и достижения “, да прави оценка други реализатори. Освен това решена да е откровена до край, Роксана упреква менторите, че са се обръщали на " цялостни музикални инвалиди, обръщахте се на артисти, които въобще не знаят какво вършат на тази сцена… давахте късмет на артисти, които не заслужават да бъдат певци… “, гневи се чалга звездата, представена от Lifeonline.

Според нея още, се е изгубила действителната цел на предаването и от музикален формат, то се е трансформирало в комедийно шоу. Визирайки своя брат Радослав, Роксана прибавя, че без значение, че той е бил " погубен “ на сцената, " това не значи, че той не може да " продължи напред и не значи, че той не пее добре “. Думите на Дара " Ако това парче го беше изпял, някой, който може да пее, щеше да ни счупи главата “, най-вече са подразнили ромската хала и тя се обърна към колежката си с думите " Ами на теб блага моя, ти счупи главата осъществяване, дето клин за зеле не става от него “.

Според мнозина държанието на Роксана е меко казано безсрамно и невъзпитано, имайки поради, че е колежка. Но очевидно и тя е решила да прави цялата си фамилия звезди по образеца на Стораро. Но не на всички места се получава, а и в случай че един ден има такава чест да бъде в журито на " Гласът на България ", то тогава може да предложения и други членове на необятната си рода да стават известни. А ето и самото осъществяване на Роксиния брат, с което всеки може да реши дали става за " Гласът " или не.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР