Фолк певицата Малина пусна кадър пон бански и предизвика стотици

...
Фолк певицата Малина пусна кадър пон бански и предизвика стотици
Коментари Харесай

Завистта я заля: Баба Малина се пусна гола

Фолк певицата Малина пусна кадър пон бански и провокира стотици мнения в Инстаграм. От обезверени младежи, които желаят кака да ги отрака до такива, които подозират, че фотографията е модифицирана.

Факт е, че Малина наподобява добре, облечена в черен бански и тяло, на което никой не може да даде 56 години. Дали си е поиграла с приложенията за култивиране на фотоси, можем единствено да гадаем. На нейните години не се тормози да се снима гола. Но по този начин е, неприятна реклама няма.

Интересен  факт е, че нито една от колежките й не лайкна поста. Това потвърждава, че се е породила бурна злоба от тяхна страна. Много от тях могат единствено да мечтаят за такова тяло.

Чалгаджийката се е насочила да почива в Гърция, само че не излиза наяве с кого.

Наскоро Малина си направи интервенция на носа. По рождение беше значителен и прегърбен, а в този момент е надалеч по-тесен.

Последните години певицата няма нито един шлагер, само че пречели внимание върху себе си единствено с визия. Тя има пораснало внуче, само че никой не би я сравнил с баба. Дори при започване на своята кариера изглеждаше доста  по-зле от в този момент. Тайната на триумфа са диети, доста спорт и най-много танци.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Малина чалга певица Инстаграм фотошоп
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР