Фолк певицата Ива Давидова преживява тежък период в живота си.

...
Фолк певицата Ива Давидова преживява тежък период в живота си.
Коментари Харесай

Фолк певица най-накрая проговори за случващото се около нея

Фолк певицата Ива Давидова претърпява тежък интервал в живота си. Тя и вторият й брачен партньор се развеждат след тежък скандал, който стана обществено притежание посредством обществените мрежи.

Изпълнителката, която започва музикалната си кариера в " Студио Веселина “ преди 20 години, за първи път разяснява скандалните разкрития към втория си бракоразвод.

Тя гостува във “Вип зона " по радио “Веселина " и със сълзи в очите си описа, че е била сложена в тази обстановка. За да резервира самочувствието и достолепието си на жена и най-много спокойствието на щерка си, е подала молба за бракоразвод.

Всичко се случва преди година, когато получава известие от любовницата на брачна половинка си и от този миг животът й се прекатурва.

Ива Давидова потвърди, че за нейно най-голямо страдание всичко, което излезе в медиите, като обстоятелства е правилно. Годината, която изпрати е била най-трудната и се надява на ново начало.

Към днешна дата брачният партньор й не вижда щерка им, от което тя доста страда. Въпреки всички скандални моменти, Ива няма да атакува и наскърбява брачна половинка си, тъй като на първо място той е татко на детето й.

Това е вторият бракоразвод за фолклорната изпълнителка, като първият по думите й завършва почтено и с другарство.

През 2023-а Ива Давидова ще означи 20 години професионална кариера, като към този момент е почнала с организацията на огромното събитие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР