Фолк певицата и бивша половинка на най-добрия български боксьор -

...
Фолк певицата и бивша половинка на най-добрия български боксьор -
Коментари Харесай

Андреа с разтърсваща изповед за раздялата с Кобрата

Фолк певицата и някогашна половинка на най-хубавия български боксьор - Андреа разкри цялата истина за раздялата им след 13-годишна връзка.

Блондинката приказва пред Нова телевизия и призна, че сред двамата дефинитивно е свършено, въпреки преди дни да се появиха фотоси, след които разпалиха клюки за противоположното. Андреа призна, че е желала да се самоубие поради Кубрат и че е почнала да напълнява поради проблемите си.
Вижте тази обява в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.

" Славата е нож с две остриета. Това ми носи доходи, само че към този момент изпитвам смут, когато вляза в заведение и срещна погледите на хората. Някои са злобни, други са съжалителни... Цената, която платих е висока. Загубих визия коя съм и здравето ми се утежни.

Ако искаш да си на върха, би трябвало да забравиш за персонален живот. Аз работех по 24 часа дневно и нямах минута, в която да вдишвам. Станах като робот ", стартира тя, след което стартира с самопризнания за връзката и раздялата си с Кубрат Пулев.

" В началото бяхме млади. Първо моята кариера се разви по-бързо, след това неговата. Славата трансформира хората, възгледите. Няма на ниска цена обяд, когато искаш да ядеш в безценен ресторант, както се споделя. В един миг изгубих визия за личността си, за здравето си. Ако искаш да си на върха, би трябвало да забравиш, че си човек. Влоших се душевен и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а възприятията, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех поддръжка от Кубрат, само че той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да одобрявам успокоителни хапчета.

Не бях объркана, а в противен случай - осъзнавах, че дълго време се пробвах да пребивавам в фиктивен свят. Целувката му с Джени Суши беше конфликт сред действителността и фантазията, в която живеех. Тогава всичко се пропука. Защитих го, тъй като не желаех да се предавам. Тогава целият свят се обърна против него, a аз не желаех да е самичък против всички и против една жена, която по-късно разкри същинските си планове.

Спомням си, че се качих на колата и карах толкоз бързо. Нямах визия на алено ли минавам, на тротоара ли ще се кача. Не чувах музиката. Исках да се ударя в някое дърво. Това беше огромна неточност.
Вижте тази обява в Instagram.

Има и други неща, само че не желая да ги споделям, с цел да не се трансформира предаването в хейт към него.

Дойде един миг, в който балонът на страстите ми се спука. Но не желаех да наподобявам като лигла или глупачка. Проблемът за неуспеха на връзките ми с Кубрат е в двамата. Не знам къде сбърках, може би трябваше да бъда повече жена и по-малко мъж.

Смятам, че след толкоз години още изпитваме усеща един към различен. Една трета от моя живот измина с него и дотук той е най-голямата ми обич ", сподели тя със сълзи в очите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР