Фолк певецът Лоренцо се отказа да е шофьор на мощен

...
Фолк певецът Лоренцо се отказа да е шофьор на мощен
Коментари Харесай

Ето защо Лоренцо на Софи продаде джипа

Фолк артистът Лоренцо се отхвърли да е водач на мощен звяр, откакто звездната му майка Софи Маринова го подари с чисто нов джип по случай пълнолетието му. Въпреки, че с великодушния подарък се снабди едвам преди няколко месеца, младокът към този момент го е продал.


"Изкарах брошура, карах го няколко пъти, само че след това ме хвана боязън, тъй като щях да се блъсна на един светофар. Казах си, че в случай че ударя кола за 200 000 лв., би трябвало да се самоубия. Реших да го продам и да си купя по-евтина кола, по този начин съм по-спокоен. Пък и аз съм миличък, а джипът е голям, на мен ми отива по-малка кола ", рационален е Лоренцо.

Очевидно детето на Маринова е много по-отговорно мислещ от звездата, която не е съумяла да съобрази, че Лоренцо е към момента дребен за такава кола. Затова не ни и изненадват възгледите на младия реализатор за живота си. "Аз от нея не желая препоръки за любовта, тъй като всички знаят по какъв начин седят нещата при нея. Не е индивидът, от който ще желая препоръки ", безапелационен е в изявление за "Уикенд " Лоренцо. Отношенията му с Гринго били съвършени, той се държал с него повече от татко към наследник, твърди 18-годишният фолкаджия.

На въпроса дали си има гадже сега, фолк артистът съобщи: "Нямам. От 3 месеца съм самичък. Преди това имах сериозна връзка, бях доста влюбен, само че по едно време се осъзнах, че съм дребен за такива връзки. Личният живот ми пречи, приятелката ми беше доста ревностна, а моята работа е да вървя по заведения, да пея, да развличам хората. Няма по какъв начин. Реших да приключа връзката си и сега съм самичък, по този начин е по-добре за кариерата ми. "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР