Фолк певецът Живко Добрев, който е по-популярен със сексуалните си

...
Фолк певецът Живко Добрев, който е по-популярен със сексуалните си
Коментари Харесай

Певецът Живко Добрев заряза дубайския шейх заради наш депутат

Фолк артистът Живко Добрев, който е по-популярен със половите си подвизи, в сравнение с с музикалната кариера, все по-често може да бъде забелязан на родна земя. Причината е новата му обич – народен представител в българския парламент.

Двамата били дружно от няколко месеца, а артистът толкоз вдлъбнат, че зарязал дубайския шейх, с който бяха дружно дълги години. Арабинът стар и към този момент не бил толкоз прелъстителен, а обич там от дълго време нямало.

Живко стоял с него само болести солидната месечна прехрана, с която покриваше разноските за първокласен живот в Лондон. Певецът, който се фръцкаше като кифла в обществените мрежи с първокласните си придобивки, обаче към този момент не радва арабина, написа „ Уикенд “.

С политика са се срещнали около общите си полови ползи в обществените мрежи. За него се знае, че е предприемач от една то десните партии в събранието и не е измежду най-активните в пленарна зала, само че пък бил надалеч по-активен в леглото за наслада на Живко. Портфейлът на магната също бил много деен в покриването на новите фешън прищевки на чалгаджията, който от години няма нито един шлагер или пък присъединяване, само че компенсирал пасивността си на други места, най-вече застлани с чаршафи, шушукат завистниците му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР