Фолк певецът Азис стана тема на дипломна работа в УНСС.

...
Фолк певецът Азис стана тема на дипломна работа в УНСС.
Коментари Харесай

Трансформациите на Азис – тема за магистърска теза

Фолк артистът Азис стана тематика на дипломна работа в УНСС. Там студентка по връзки с обществеността отбрани магистърска степен, с дипломна работа за трансформациите в обществения облик на Азис.

„ Успях да потвърдя на самата себе си, че имаше защо да се преборя, да направя цялото това проучване и да има голямо наличие “, удовлетворена от себе си е Ивана Захаренова.

Как Азис съумя да построи обществения си облик от никому незнаен до събитие в поп фолка – на този въпрос дава отговор 106-страничен проучвателен труд. От него научаваме, да вземем за пример, че първите два албума на Азис остават незабелязани. Забелязват го едвам, когато стартира да се облича с женски облекла и да търси скандалното.

Ръководителят ѝ проф. доктор Любомир Стойков е удовлетворен, оценката е 6. „ Едно от най-трудните неща е да се изследва техниката на абсурда, техниката на основаване на абсурден обществен облик “, разяснява той.

Музикантът, учител и някогашен общински консултант Венци Мицов не харесва чалгата, не харесва Азис и дипломна работа за Азис му идва допълнително: „ Момичето е изцяло в правото си да търси научно разглеждане на тематиката, огромният въпрос е дали ще потърсим научно разглеждане на тематиката. Ние живеем в Чалгария, в тая Чалгария е обикновено академиите да се занимават с проучване на чалгата “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР