Фолк иконата Андреа през последните години изживя големи житейски промени,

...
Фолк иконата Андреа през последните години изживя големи житейски промени,
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Андреа се лекува в клиника за алкохолици?

Фолк иконата Андреа през последните години изживя огромни житейски промени, в това число и упорита битка с килограмите, само че през днешния ден наподобява чудесно. Певицата е известна, че употребява филтри и фотошоп, с цел да махне паласките и целулита, само че този път смяната е същинска и се дължи на престой в клиника за лекуване на алкохолна взаимозависимост.

Малко след раздялата си с Кобрата, с който бе повече от 10 години, Андреа изпълня внезапно и безусловно не приличаше на себе си. Блондинката беше предходна 80 кила и постоянно се появяваше на участия пияна като мотика. В последно време се е разделила с много килограми и нееднократно е споделяла, че го реализира с апетит. Истоната обаче е друга - формата й се дължи на престой в клиника за лекуване на алкохолна взаимозависимост.

Според осведомени, Андреа е съумяла да се стегне, тъй като е минала през терапия за отвод от пиенето. Певицата признава, че е била подвластна от уискито и е поглъщала внушителни количества, само че към този момент била " чиста ".

Пропуска обаче да показа, че е платила сума от порядъка на 30 000 евро за престой в специфичен център за алкохолици в Турция. Именно това била и повода цицорестата певица постоянно да отскача до Южната ни съседка, а не професионални задължения.

Да се насладим на едно видео от пиянско присъединяване на Андреа в тежкия за нея интервал около раздялата с Кубрат:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР