Фолк дивата Емануела разби на пух и прах митовете за

...
Фолк дивата Емануела разби на пух и прах митовете за
Коментари Харесай

Емануела клъцна мъжествеността на Цуни! Ето как го нареди:

 emanuela

Фолк дивата Емануела разруши на пух и прахуляк митовете за любовния живот на вип ергена в къщата Цветелин Маринов- Цуни.

Устата певица, която е коментатор в живото студио на „ Вип Брадър “, описа много любопитни обстоятелства за похожденията на фермера. Тя разкри, че всички фолк певици съзнателно избягвали Цуни. А повода била, че е навлек и единствено се чудел за коя да се залепи, с цел да си прави пиар.

Емануела съобщи, че на всички дами в сектора е ясно, че набеденият предприемач търси лесна популярност на техен тил. В къщата той не спря да се фука, че бил непосредствен другар на Преслава. Тя непрекъснато му звъняла, с цел да го кани на кафе. Но сред тях нищо не станало, тъй като той не подхванал решителни дейности в верния миг. Иначе Преслава му била доста навита, хвали се Цуни.

 tsuni-2

„ Преслава го отряза като кисела краставичка “, изрично съобщи Емануела в студиото. Тя също участвала на екскурзията в Дубай, от която потеглиха слуховете за връзката на Преслава и Цуни. Но Емануела разкри, че фермерът в действителност се натресъл на пътешествието. Той цъфнал там без покана, само че колкото и да го избягвала, добричлийката попаднала на няколко пъти в кадър с него. А Цуни се постарал фотосите да обиколят всички медии, с цел да му тръгне славата, че е забил фолк певица № 1.

Оказа се също, че плейбоят съществено е закъсал с финансите. Той призна, че Национална агенция за приходите разследвал фамилната им компания и им наложил тежки санкции, поради които, стандартът му на живот съществено се намалил. Дори приятелката му го зарязала.

Явно Цуни е влезнал в къщата, с цел да изпълни още веднъж банковата си сметка и да има пари за чалготеките. А и да си хване ново гадже.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР