Фолк дивата Андреа направи откровени признания за личния си живот

...
Фолк дивата Андреа направи откровени признания за личния си живот
Коментари Харесай

Сърчаджиева към Андреа: Ти имаш една болка в душичката!

Фолк дивата Андреа направи откровени самопризнания за персоналния си живот пред Александра Сърчаджиева.

“Срещнах Кубрат малко откакто пуснах първия си клип. Баба беше умряла и тази връзка стартира може би тъй като желаех да обезщетявам неналичието й. Бяхме млади, аз – единствено на 19 година и по-известна от него по това време. Силни сме в специалностите си и е обикновено медиите да пишат за нас. Не мисля, че огромният медиен интерес е попречил на връзката ни… Да, боксът е сложен спорт и съм съпреживяла доста мачове. Всеки удар може да коства живота на спортиста, само че аз не съм родена за някой, който е балетист примерно “ – показа Андреа в „ Животът по автентичен случай “.



„ Разделихме се, тъй като имаме разнообразни фамилни полезности, друг морал. Не желая да прецизирам повече, тъй като ще го злепоставя. Не ни е разделила друга жена. Моите визии са, че едно семейство би трябвало да се поддържа. Бракът е значим за мен, децата би трябвало да се отгледат от двамата родители… С Кубрат поддържаме връзки, няма по какъв начин да не останем другари, въпреки всичко се познаваме от 17 година Беше на рождения ми ден, пристигна да ме поздрави. Той има доста положителни връзки с моите родители “ – описа певицата.

" Ти имаш една болежка в душичката. Надявам се, че скоро ще се махне. Ти си доста положително създание. Махни я тази болежка, постави линия и продължи напред, тъй като го заслужаваш " - съобщи Алекс Сърчаджиева. 

В предаването Андреа приказва с доста обич за своите баба и дядо, които са я отгледали.

„ Приживе баба ми сподели: Никой няма да те обича повече от мен. На 36 година съм и дръзвам да настоявам, че е била права “ – показа певицата.

Тя сподели акордеончето, на което е свирила като дребна, както и акордеона на дядо си. Блондинката радикално промени мнението на хората за себе си и след изявлението из обществените мрежи валят пожелания за благополучие и същинска обич. 

Ето какво пишат феновете на предаването към Андреа:

" Дано щастието и се усмихне някой ден! Такава прелестна жена не би трябвало да остава сама и недооценена! Дано по-бързо пристигна щастието и при теб Андреа! "

" Абсолютно поддържам! Никога до в този момент не съм я харесвала. А в този момент това момиче ми стана симпатично, забавно. Тя е малко по- огромна от моя наследник и аз просто започнах да виждам в нея детето.Пожелавам й сбъдване на фантазиите! "

" Кубрат е авантаджия. Използва финансовото и общественото положение на Андреа с цел да се осъществя като състезател. Браво на Андреа, все пак резервира положителния звук за неговата персона. "

`Изгледах го на един мирис и преоткрих това момиче! Андреа, искам ти щастие…
Алекс, неповторима си! "

" Да. и аз си трансформирах мнението за Андреа и й се оправдавам в случай че съм проявявала жлъч към нея. Бог да я благослови ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР