Фокусът на Англия не бива да бъде само върху Килиан

...
Фокусът на Англия не бива да бъде само върху Килиан
Коментари Харесай

Люк Шоу: Франция не е само Мбапе, целият отбор е опасен

Фокусът на Англия не трябва да бъде единствено върху Килиан Мбапе в идния мач против Франция на четвъртфиналите на Световното състезание по футбол, предизвести бранителят на британския състав Люк Шоу.

Отборът на Гарет Саутгейт ще се изправи против " петлите " в събота, откакто англичаните отстраниха Сенегал с 3:0 на осминафиналите, а защитаващият купата си отбор на Франция надигра Полша с 3:1.

Левият защитник Шоу предизвести, че целият тим на Франция има класа и не е вярно " Трите лъва " да се концентрират само върху неутрализирането на Мбапе, който към този момент има пет гола на шампионата в Катар.

" Очевидно след представянето му против Полша и двата гола ще има още повече диалози за него. Но ние и преди знаехме, че той е състезател от международна класа. Мисля, че би било доста наивно от наша страна да се фокусираме единствено върху него. Те са настоящи международни първенци и ние би трябвало да мислим по какъв начин да ги обезвреждаме като тим ", сподели Шоу, представен от ДПА.

" Те имат брилянтни играчи на всички постове, тъй че не трябва да мислим единствено за Мбапе ", добави той.

Шоу счита, че успеха над Сенегал е още една стъпка напред за тима, само че акцентира, че следва среща с най-трудния конкурент до момента на шампионата.

" Доволни сме от успеха, записахме още една суха мрежа. " Бяхме прецизни пред гола, защитавахме се добре, нямаше доста шансове за тях. Трябва да сме на 100 %, с цел да спечелим мача с Франция и знаем добре това. Мисля, че би трябвало да играем на още по-добро равнище, тъй като Франция е доста добър тим ", разяснява Люк Шоу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР