Фодън: Ще се боря за титулярно място в СитиПолузащитникът на

...
Фодън: Ще се боря за титулярно място в СитиПолузащитникът на
Коментари Харесай

Фодън: Ще се боря за титулярно място в Сити

Фодън: Ще се боря за титулярно място в Сити
Полузащитникът на Манчестър Сити Фил Фодън е решен да се бори за титулярно място в отбора на,,гражданите “. Шампионите бяха напуснати от двама свои перспективни млади гении в лицето на Брахим Диас и Джейдън Санчо. 19-годишният испански полузащитник Диас се причисли към Реал Мадрид за сумата от към 15 млн. паунда+бонуси. 18-годишният Санчо впечатлява с изявите за Борусия Дортмунд в Бундеслигата след идването си при,,жълто-черните “ през 2017, като към този момент изигра три мача и за националния тим на Англия.

Но 18-годишният Фодън, който е артикул на школата на Манчестър Сити и подписа нов шестгодишен контракт с клуба предишния месец, няма интерес към напускането на отбора, воден от Пеп Гуардиола.,,Всеки е друг, и аз персонално виждам себе си в тима “, показа полузащитникът след шестия си старт от началото на сезона при разгромната победа с 7-0 над Родъръм в третия кръг за ФА Къп, където той съумя и да се разпише.

,,Всичко зависи от тях. Това демонстрира силата на състава, с който разполагаме, какъв брой положителни играчи имаме. Трудно е да попаднеш измежду титулярите, само че всички се стараят и дават най-хубавото от себе си. Просто би трябвало да продължа да работя интензивно и да се оправям на високо равнище, когато получа късмет. Уча се от останалите играчи и целия треньорски екип – разположен съм на най-хубавото допустимо място “, приключи геният.

Фодън има 16 старта от началото на сезона за Сити във всички шампионати, само че присъединяване му е лимитирано до срещи за домашните купи. Това провокира клюки по отношение на бъдещето на играча в отбора на,,гражданите “, които го свързваха с отиване чартърен в различен клуб до края на сезона, само че мениджърът Пеп Гуардиола съобщи след мача с Родъръм, че това е,,невъзможно “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР