"Фобиите на министъра, че Русия снима електроцентрали или изучава маршрутите

...
"Фобиите на министъра, че Русия снима електроцентрали или изучава маршрутите
Коментари Харесай

Руското МО: Фобиите в Лондон са достойни за Монти Пайтън

"Фобиите на министъра, че Русия снима електроцентрали или учи маршрутите на английските газопроводи са почтени за детски комикси или за сериала "Летящият цирк на Монти Пайтън ".
Това съобщи представителят на съветското министерство ген.-майор Игор Конашенков.

Британския защитителен министър Гавин Уилямсън упрекна в изявление за в. "Дейли телеграф Русия, че шпионира стратегически инфраструктури на страната му за задачите на възможни проекти за предизвикателство на безпорядък във Англия.

Руското министерство на защитата дефинира изявлението на Уилямсън като опит за привличане на вниманието към неговата личност и печелене на политически точки, съобщи ТАСС.

По думите на ген. Конашенков всяка информация за местоположението на английските електроцентрали и тръбопроводи е тъкмо толкоз "секретна ", колкото и фотосите и местонахождението на Уестминстърското абатство или Биг Бен да вземем за пример.

Говорителят добави, че в случай че такива "глупости " се оповестяват на министъра от генералния щаб на Англия, то тогава военните не трябва да мислят за увеличение на бюджета за защита, а за наново здравно освидетелстване.

Британският министър на защитата е чел прекалено много фантастика, с цел да твърди, че Русия се готви да унищожава инфраструктура на кралството, сподели ръководителят на комитета за защита и сигурност в Съвета на федерация (горната камара на съветския парламент) Франц Клинцевич.

"Пълни мечти. Казвайки сходно нещо, министър Уилямсън наподобява е бил под усещането на романа на Хърбърт Уелс "Война на световете ", който преди малко е прочел и който разказва марсианско настъпление в Англия. Правилно настояват, че такива книги човек би трябвало да е прочел в детството си ", сподели Клинцевич.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР