Флорес Виго бе арестуван, след като се разбра, че е

...
Флорес Виго бе арестуван, след като се разбра, че е
Коментари Харесай

Свинщина! Прост Тираджия Съсипа Едно От Чудесата На Древния Свят!

Флорес Виго бе задържан, откакто се разбра, че е пренебрегнал предупредителните знаци и е развалил обекта, който е част от международното културно завещание, оповестиха от министерството на културата на Перу. Властите откриха дълбоки следи от гуми по земята, върху огромна повърхност, като са развалени цели три геоглифа.

Виго беше оневинен, откакто съдията съобщи, че няма задоволително доказателства, с цел да се потвърди, че индивидът е работил предумишлено. Социалните мрежи напряко избухнаха, а гневът на аудиторията бе като лавина.

Геоглифите в Наска датират от 200 година прочие Хр. до 700 година Те съставляват животни, растения и други неразбираеми фигури. Някои се простират на десетки километри, с цел да образуват фигури. Други са по-малки, само че не по-малко забавни, написа разкрития.ком.

От министерството възнамеряват да усилят надзора над археологическия обект, с цел да избегнат други произшествия, макар логистичните провокации, оповестиха от държавната осведомителна организация Андина.

„ Докато Министерството на културата не следи всеки ден областите с най-голяма централизация на геоглифи, мястото няма да бъде задоволително предпазено. “, съобщи Джони Исла, представител на отдел Ика в Министерство на културата на Перу.

Това не е първият път, когато това богатство на ЮНЕСКО се поврежда. Активисти от „ Грийнпийс “ също нанесоха вреди по време на събитие през 2014 година Очаква се обектът в последна сметка да бъде непокътнат с високи ограждения.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР