Флиртът е онази игра, без която не можем. Флиртуваме с

...
Флиртът е онази игра, без която не можем. Флиртуваме с
Коментари Харесай

Кои са петте вида флирт и какво е характерно за тях?

Флиртът е онази игра, без която не можем. Флиртуваме с колегата си, с прочут, сътрудник. На някои флиртът им се получава с лекост. Има няколко разнообразни вида на този тип игра, които носят значимо обръщение за нас. Хубаво е да сме наясно за всеки един от тях, изключително в случай че търсим сътрудник за сериозна връзка, тъй като можем да изпаднем в съществено подвеждане.

Традиционен флирт

Характерно за него е, че мъжете вършат първия ход, а дамите заемат пасивна роля. Но ненапълно това може да се окаже като вътрешна битка за дамите, които би трябвало да изчакат мъжът да направи ход към тях, което не всеки път се случва бързо. Традиционните флиртове нормално са интровертни и ценят прочувствената и физическата непосредственост.

Флирт игра

Някои хора обичат да флиртуват игриво. За тях флиртът е инструмент. Харесва им, когато имат опцията да прекарват времето си във кокетничене, само че в същото време без предпочитание за сериозна връзка. Закачливите флиртове, в действителност им служат за покачване на самочувствието. Как да ги разпознаете? Флиртуващият непременно ще желае да притегли вниманието ви с смешки, закачки. Той е занимателен, разсмиващ, от време на време основава у другия полово предпочитание. С такива хора общуването е леко, прелестно, даже от време на време могат да ви заблудят, че имат предпочитание да приказват на съществени тематики.

Физически флирт

Всичко подсказва, че става въпрос за допиране. Физическите флиртове могат да построяват връзки с лекост. Те са подвеждащи. В множеството случаи флиртуващият по този метод желае единствено полови връзки или пък още веднъж се забавлява за покачване на егото си за ваша сметка. Вие избирате дали да сте част от тази игра.

Вежлив флирт

Може би е един от най-трудните за разгадаване видове флирт. Другият се държи възпитано и общително с вас, джентълменски. Общуването е тънко, има блян към проявление на това какъв брой учтив е мъжът. При вежливия флирт няма ненужно допиране както при физическия. Дава ви се пространство, получавате похвали.
Дали този флирт е поръчка за по-нататъшно надграждане на взаимоотношенията, сериозна връзка даже? Невинаги. Понякога може да се окаже, че флиртуващият по този метод мъж демонстрира, че му е приятна връзката с вас, само че има към този момент половинка до себе си и надали би нарушил комфорта си.

Искрен флирт

Доста постоянно срещан, обвързван е с това да бъдеш открит към този, който харесваш, да споделиш вербално или не това, което чувстваш. Целта на откровения флирт е да се построи прочувствена връзка, да се опознаете с индивида, който ви интересува. Задаваме въпроси за ползи, занимания, въобще въпроси, които целят да схванеш повече за другия.

Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР