Фланговият защитник - Иван Турицов категорично отрече обвиненията, че е

...
Фланговият защитник - Иван Турицов категорично отрече обвиненията, че е
Коментари Харесай

Иван Турицов: Думата титла се споменава още от идването на Младенов

Фланговият бранител - Иван Турицов изрично отхвърли обвиняванията, че е симулирал в края на мача, с цел да печели време. ЦСКА победи с 1:0 Лудогорец, а бранителят се свлече на терена в добавеното време на отсрочения дуел от 3-ия кръг на efbet Лига.
 ЦСКА - Лудогорец 1:0 в мач от efbet Лига
Коледата постоянно е алена! ЦСКА надигра и победи Лудогорец! Интригата за купата е голяма!

Юрген Матей воин за " армейците " при скъпия триумф с 1:0

Турицов прибави, че успеха от извънредно значение, а " армейците " са играли на живот и гибел.

" Много значима победа. Преди мача единствено за това говорихме, за успеха. Знаехте какъв брой се нуждаем от трите точки. Сега е време да отпочинем и да мислим за пролетния сезон. Много се веселя, че спечелихме през днешния ден, с цел да понижим разликата с Лудогорец.
 Екшънът в края на ЦСКА - Лудогорец
Екшънът в края на ЦСКА - Лудогорец

Двата отбора разпалиха пристрастеностите край тъчлинията

Още на анализа треньорът сподели, че от първите минути би трябвало да пресираме съперника. През цялото време ни се получи. Мачът беше на живот и гибел. Добре направихме, че пресирахме тима на Лудогорец високо и справедливо победихме. Когато губим точки, съжаляваме, само че против тима на Арда вкарахме в продълженията на двете полувремена. Трябва да сме радостни, че спечелихме най-малко точка. В някои мачове печелим в края, в други губим. Гадно е, когато губим в последните минути, само че дано мислим за идните мачове.

Този мач беше извънредно значим за нас чисто психически. Сега следва отмора. Ако бяхме изгубили, знаете какъв брой огромна ставаше разлика. Много значими точки за ЦКСА. Когато е дерби мач и единият тим изостава, желае да навакса, да вкара гол. Нямаха време, имаше напрежение и в двата тима. И най-малката задявка мазета напрежението. Това не е нищо особено. Случва се по време на мач.

Още на полувремето имах проблеми в гърдите. Ако сте забелязали през цялото второ полувреме се държах в гърдите. Аз преценям дали се усещам добре. Никой не може да ми повлияе и да ми каже да легна или да търча. Думата шампионска купа още откогато е пристигнал треньорът се загатва. ЦСКА има нужните качества тази година да стане първенец.
 Емоционален Младенов: Всички са против ЦСКА, а на Лудогорец се обезпечава безспорен комфорт
Емоционален Младенов: Всички са против ЦСКА, а на Лудогорец се обезпечава безспорен комфорт

" Трябва да изградя тим, който да ги пречупи "

Не може да се получава всеки мач съгласно мен. Искаме преди всеки мач, по време на всеки мач да сме толкоз нападателни, само че не се получава. Не тъй като не се споделя това в съблекалнята. Независимо против кой играем, желаеме да сме нападателни, само че не се получава. В ЦСКА е обикновено да има напрежение. Виждате какъв брой почитатели ни поддържат. Всеки един мач би трябвало да се завоюва и това повлиява на всеки един футболист. Дори и при мен има напрежение, само че то не би трябвало да повлиява. Много мачове заслужавахме да спечелим, само че не успяхме.

Нищо не мога да ви кажа. Както всеки футболист желае да се развива, по този начин и аз. Аз съм си в ЦСКА, мисля си за ЦСКА и ни предстоят доста значими мачове ", сподели още играчът на ЦСКА.
 Матей: Имаме класата да бъдем първенци
Матей: Имаме класата да бъдем първенци

" Победата ни бе изцяло заслужена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР