Фланговият нападател Федерико Киеза може да смени Ювентус с Ливърпул,

...
Фланговият нападател Федерико Киеза може да смени Ювентус с Ливърпул,
Коментари Харесай

Ливърпул праща първа оферта за Федерико Киеза

Фланговият нападател Федерико Киеза може да смени Ювентус с Ливърпул, твърди Gazzetta dello Sport. Изданието счита, че „ биаконерите “ не са сигурни, че желанието на 25-годишния италиански национал е да възобнови контракта си и затова клубът е подготвен да изслушва предложения това лято.

Gazzetta написа, че редица топ клубове от Англия демонстрират интерес, само че единственият съответен отбор, който е посочен съответно, е Ливърпул. Мърсисайдци се чака да се разделят с Фабио Карвальо чартърен, като Брентфорд следи обстановката на 20-годишния футболист, а затова „ алените “ ще търсят състезател на тази позиция.

Мениджърът Юрген Клоп е огромен почитател на Киеза и се чака клубът скоро да насочи оферта от 40 милиона евро. Ювентус обаче ще упорства за най-малко 60 милиона евро. Договорът на лявото крило изтича през 2025-а година, като торинци са подготвени да му предложат нов, само че сътрудникът на футболиста желае нарастване на заплатата.

„ Старата госпожа “ обаче не е подготвена да извърши това предпочитание поради несигурното си финансово си положение, само че в това време не желае да изпадне в обстановка, в която на Киеза ще му остава единствено една година от контракта.

Смята се, че Челси, Байерн Мюнхен и Пари Сен Жермен другите тимове, които наблюдават Киеза. Допълва се, че връзките му със старши треньора Масимилиано Алегри не са положителни и няма да е изненада, в случай че реши да смени ситуацията това лято.

The English are calling for another Italian talent: Federico Chiesa
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР