Флагманският смартфон на Huawei се представя забележително добре в изпитаниятаMate

...
Флагманският смартфон на Huawei се представя забележително добре в изпитаниятаMate
Коментари Харесай

Хвърлен и прегазен от кола - краш тест на Mate 60 Pro

Флагманският смарт телефон на Huawei се показва удивително добре в тестванията

Mate 60 Pro след тестванията с рухване и газене от кола
(снимка: видео PBKreviews / YouTube)

Смартфонът Huawei Mate 60 Pro се трансформира в един от най-коментираните артикули – както поради мистериозния генезис на процесора, който предизвика следствие от Съединени американски щати, по този начин и поради техническите параметри, функционалностите и здравината на устройството.

Ново видео в YouTube повдигна завесата пред издръжливостта на Mate 60 Pro на физически въздействия. Първите краш проби демонстрират, че смарт телефонът е доста резистентен – на рухване и даже на газене от кола.

Mate 60 Pro паднал на земята от височина колкото човешки растеж
(снимка: видео PBKreviews / YouTube)

Ентусиастите от PBKreviews показват с видео по какъв начин Mate 60 Pro оцелява с незначителни увреждания даже когато е прегазен от автомобил. Както към този момент е известно, Huawei употребява стъкло Kunlun от второ потомство в новия си флагман.

Разбира се, сходни демонстрации постоянно оставят известни подозрения и не е целесъобразно да подлагате скъпо устройство на рискови тествания, с цел да не се разделите дефинитивно с него. В реалност може да се случи по този начин, че смарт телефонът да падне от напълно незначителна височина и да получи доста съществени вреди.

Кола прегазва Mate 60 Pro по време на краш теста
(снимка: видео PBKreviews / YouTube)

Скоро след премиерата, Mate 60 Pro беше раздрънкан от запалянковци и се оказа, че съвсем напълно е изработен от китайски съставни елементи. Става въпрос за модулите на главната камера, материалите за корпуса, OLED панела и високоговорителите, хардуерът за сателитна телефония и други

Междувременно беше открито, че чиповете RAM и флаш памет са създадени от корейската SK Hynix и избухна мини скандал, че това са артикули в обсега на глобите на Съединени американски щати. Продължава американското следствие и за произхода на главния чип – 7-нанометровия Kirin 9000s, създаден от SMIC.  

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР