Флагманът сред електрически модели автомобили на Volkswagen досега беше ID.7–

...
Флагманът сред електрически модели автомобили на Volkswagen досега беше ID.7–
Коментари Харесай

Volkswagen представи ID.7 Tourer - електрически, комби и с до 685 км пробег

Флагманът измежду електрически модели коли на Volkswagen до момента беше ID.7– седан с напредничав фастбек дизайн на каросерията и огромен самостоятелен пробег с едно зареждане. Сега автомобилният тръст уголемява палитрата на ID.7 с комби версията ID.7 Тourer. Това е един от първите комби коли с напълно електрическо задвижване, който е позициониран в горния сегмент на междинния клас. В него Volkswagen ще предложи и новия Passat Variant.



Двете продуктови линии се допълват взаимно и покриват всички модерни типове задвижване – от напълно електрическото при ID.7 и ID.7 Tourer до plug-in и mild хибридните системи, бензиновите и дизеловите мотори в Passat.

Премиерата на ID.7 Tourer се състоя на 19 февруари.
Той е един от първите в света електрически комби модели в горния сегмент на междинния клас.Изключително пространство - място за петима пасажери и до 605 литра багаж. С двама души на борда товарният потенциал нараства до 1714 литраГолям самостоятелен пробег - новата акумулаторна батерия е с потенциал 86 кВтч. Прогнозният пробег с едно зареждане доближава 685 кмИзключително бързо зареждане - батерията може да употребява зарядна мощ до 200 кВт на правотокови (DC) бързозарядни станцииКомфорт - интелигентната автоматизирана климатична апаратура, седалките с точков масаж, затопляне и изстудяване, дружно с новото приложение Wellness арр оферират първокласно първокласно преживяване
Електрическа бизнес класа

Аеродинамичният ID.7 Tourer с коефициент на въздушно противодействие cw от 0,25 според от оборудването, съчетава преимуществата на електрическата подвижност с продължителния самостоятелен пробег и изключително огромния товарен потенциал (до 1714 литра) – параметри, които покриват доста необятен набор условия от страна на бизнеса и частните клиенти с по-висока екологична резистентност от когато и да било преди.

Неслучайно моделът получава оценката " електрическа бизнес класа " при международната си премиера. Имелда Лабе, виновният за продажбите, маркетинга и следпродажбено обслужване член на управителния съвет на Volkswagen, показва:

“Новият ID.7 Tourer е съвършеният комби модел, изключително за фамилии и хора, които пътуват на далечни дистанции. С обилно пространство и високо равнище на комфорт, моделът впечатлява и с огромния си електрически пробег. "

ID.7 Tourer ще се създава с фастбека ID.7 и SUV модела ID.4 в завода за електрически автомобили в Емден, Германия.

Tourer е комбиниране от практичността на комбито и елегантната динамичност на shooting brake. Оформлението на задната част на новия ID.7 Tourer се разграничава доста от това при фастбек седана, като дизайнът на електрическото комби впечатлява с очебийно издължената линия на покрива.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР