ФК ЦСКА 1948 проявява сериозен интерес към нападателя на Ботев

...
ФК ЦСКА 1948 проявява сериозен интерес към нападателя на Ботев
Коментари Харесай

И ФК ЦСКА 1948 се включи в битката за Дориан Бабунски

ФК ЦСКА 1948 демонстрира сериозен интерес към нападателя на Ботев Враца Дориан Бабунски.

От управлението на " алените " неотдавна взеха решение да вдигнат ветото за привличане на чужденци в клуба и треньорът Николай Киров счита незабавно да се възползва, с цел да укрепи тима на няколко позиции, като първата му цел ще бъде северномакедонския таран, написа " Мач Телеграф ".

" Червените " са подготвени да платят откупната уговорка на нападателя, която е в размер на 100 хиляди евро. Юношата на Реал Мадрид прави чудесно усещане от началото на сезона и е един от водещите изпълнители в шампионата с 6 гола и 3 асистенции на сметката си.
 Дани Моралес: Тръгваме си удовлетворени от
Дани Моралес: Тръгваме си удовлетворени от " Георги Аспарухов "

" Гледахме да вземем точка или три "

Като цяло приоритет в зимната селекция на ФК ЦСКА 1948 ще бъде подсилването на офанзивата. Освен централен нападател, Киров желае да вземе и две крила и един плеймейкър. Големи очаквания се разпореждат на скаутския усет на Методи Томанов, който се чака скоро да бъде публично показан като част от ЦСКА 1948.

Очаква се част от скаутското звено да бъде и някогашният бранител и сегашен треньор Галин Иванов. За последно той работеше в Локомотив София, където беше част от екипа на Ради Здравков. Преди това водеше дублиращия тим на Лудогорец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР