ФК ЦСКА 1948 посреща Локомотив (Пловдив) в 27-ия кръг с

...
ФК ЦСКА 1948 посреща Локомотив (Пловдив) в 27-ия кръг с
Коментари Харесай

Янчев: Не ни успкоява това, че задминахме Левски

ФК ЦСКА 1948 посреща Локомотив (Пловдив) в 27-ия кръг с упоритост да усили преднината пред преследващите ги тимове за 3-ото място в efbet Лига. Старши треньорът Тодор Янчев направи похвали към противника в утрешния мач, а също по този начин съобщи, че този дуел единствен е в техния фокус. В седмицата по-късно, тимът от Бистрица ще играе и полуфинал за Купата на страната против Локомотив (София), който за момента е отвън полезрението им.

" Предстои ни следващ кръг против един от водещите тимове у нас, исторически тим. Както и да го погледнем, Локомотив (Пловдив) постоянно е бил от водещите тимове у нас. Така че и сега са в същото състояние. Очакваме един конфликт сред два мощни състава, които да играят прекрасен футбол. Фокусът ни е напълно към мача с Локомотив (Пловдив), той е на дневен ред. Изцяло сме фокусирани да се представим добре и да продължим тази серия. Има време за Купата, ще мислим за нея от събота вечер нататък ".

През миналата седмица Левски загуби 2 точки в борбата за 3-ото място, откакто завърши 0:0 във безконечното дерби с ЦСКА. Сините обаче бяха задминати от Черно море, който се обрисува подготвен за предизвикателство.
 Тодор Янчев ще приказва преди дуела с Локомотив (Пловдив)
Тодор Янчев ще приказва преди дуела с Локомотив (Пловдив)

От клуба предлагат на всички публицисти, фотографи и оператори да заемат местата си в залата допустимо най-рано, с цел да няма скупчвания.

" Борбата за 3-о място? Не ни успокоява обстоятелството, че увеличихме преднината си пред Левски с 2 точки. Ние си гледаме нашия тим и желаеме оптимално да си свършим работата на терена и противниците какво вършат? Да, ние желаеме да си увеличим разликата ".

След това той приказва и за кадровите проблеми в тима, които не са доста. " Симеон Петров е осъден. Джонатан претърпя интервенция. Няма да е бърз, само че нека възобновяване му да мине по най-хубавия метод. Също по този начин Райън Бидунга има още здравословни проблеми ".

В конференцията на Янчев взе участие и полузащитникът Парвизджон Умарлаев, който е някогашен футболист на пловдивчани. Халфът от Таджикистан обаче очевидно е подготвен да се раздаде до край.

" През седмицата тренирахме доста добре и мислим, че сме подготвени за утрешния дуел. Да, аз познавам доста добре Локомотив (Пловдив) и се надявам, че с една добра игра ще вземем трите точки. Изкарал съм 6 прелестни години на стадион " Лаута ". Вече съм част от ФК ЦСКА 1948, давам всичко от себе си за този тим и желая да спечелим. Има 2-3 момчета от Локомотив (Пловдив), с които към момента подкрепям връзка. С Бирсент Карагарен съм бил непосредствен в Пловдив, само че и той към този момент е в нашия тим ", приключи Умарбаев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР