ФК Пирин (Благоевград) подаде жалба до Апелативната комисия на БФС,

...
ФК Пирин (Благоевград) подаде жалба до Апелативната комисия на БФС,
Коментари Харесай

Пирин (Бл) подаде жалба срещу наказанията

ФК Пирин (Благоевград) подаде тъжба до Апелативната комисия на БФС, с която апелира решението на Дисциплинарната комисия на централата за налагането на имуществена санкция на клуба в размер на 37500 лв. и лишаването от спортни права за пет срещи на капитана на тима Станислав Манолев.

Решението за глобата бе взето на днешно съвещание на ДК " за дейности или бездействия, с които се наскърбява достолепието на разположение или група лица, свързани с раса, пол, цвят на кожата " на съображение член 37, алинея 2, б. б от Дисциплинарния устав за сезон 2021/2022. Причина за това стана размяната на реплики сред Манолев и Амос Юга в мача сред ЦСКА и Пирин в неделя за състезание.

Освен гореспоменатите санкции, Пирин е лишен от домакинство за една среща, което е сменено със възбрана за игра пред аудитория. Това решение не предстои на обжалване и значи, че семейството на Лудогорец от 6-ия кръг на Първа лига в неделя, 29 август, 21:00 ч. ще се играе без наличието на почитатели.

" Смятаме, както наказването от 37500 лева, наложено на нашия клуб, по този начин и наказването от пет срещи отнемане от спортни права на нашия футболист Станислав Манолев за несправедливи, поради извънредно неразбираемите и съмнителни претекстове, довели до тяхното налагане.

Надяваме се, че Апелативната комисия, водена от справедливостта и вземайки поради действителните обстоятелства, ще почете нашата тъжба и ще понижи наложеното ни от ДК наказване ", се споделя в мнението на управлението на Пирин.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР