Фитнесът е ефект от развитието на човешката цивилизация. В зората

...
Фитнесът е ефект от развитието на човешката цивилизация. В зората
Коментари Харесай

Колко различни са мъжете и жените, що се отнася до фитнеса - отговорът за ФАКТИ дава бикини моделът Руми Калоферова

Фитнесът е резултат от развиването на човешката цивилизация. В зората на нашето битие сме се хранели, с цел да оцеляваме и това е траяло с хилядолетия. През XXI век обаче изобилието ни е трансформирало в закръглени същества, които ядат доста повече, в сравнение с имат потребност, с цел да оцелеят. Именно това наложи занапред хората да се приспособяват, до момента в който еволюцията навакса скоростта, с която се движи човечеството. Добре, че ги има и хора като Руми Калоферова, които да ни дават отговори на значимите въпроси, които да ни вкарат по-лесно във фитнеса.

Този път с нея си поговорихме за разликата сред двата пола и тя ни отвори очите за някои кардинални неща, които до през вчерашния ден игнорирахме с лека ръка.

„ Разлика сред двата пола не би трябвало да има, когато приказваме за цел, неизменност, воля, мотивация, упоритост и религия в себе си. Всичко това е нужно, с цел да постигнеш мечтаното тяло във фитнеса “, посочи Руми.

Различията ни идват, когато си сложим съответни цели, свързани с естествените ни дадености. Все отново всеки човек се разграничава от всички останали хора на планетата, че даже от тези, които към този момент не са измежду живите.

„ Мъжете и дамите би трябвало да преценяват количествата храна, които одобряват, въпреки източниците на микронутриенти и хранителни субстанции да са едни и същи за всички ни “, добави Калоферова.

Бикини моделът акцентира дебело, че всички ние сме длъжни да се подчиняваме на законите на природата. Хормоните са тези, които карат тялото ни да работи по избран метод. Когато стартираме да се бъркаме точно в тяхната активност, тогава стартират трагичните промени, които размиват границата сред мъжественото и женственото.

„ Виждали сте дами, натренирани като мъже, нали? Е, има две възможни аргументи и едната е точно това, че не се следват законите на природата. Използвайки стероиди или други препарати, несъответствуващи и ненужни за женската изваяна фигура, тази граница с женствеността внезапно се минава. Другата причина, да виждаме дами с не толкоз хармонични тела, е това, че като стартират да упражняват, не се разделят с непотребните мазнини. Получава се трупане на мускул върху солидна основа “, сподели красивата ни събеседничка.

Оказва се, че всичко в спорта е доста по-просто, в сравнение с самите ние си го вършим. Достатъчно е да се водим по инстинктите си и да прилагаме максимата, че „ Не живеем, с цел да ядем, а ядем, с цел да живеем “. Оттам насетне фитнесът идва на помощ, с цел да харесваме отражението в огледалото, а не просто да се побираме в облеклата от абитуриентския бал. И не забравяйте, че никой не се е родил теоретичен. Самата Руми Калоферова признава, че през годините е почерпила максимален опит от своята другарка и колежка Биляна Йотовска и персоналния си треньор Тихомир Трифонов. Не се свенете да потърсите помощ, изключително в случай че възнамерявате да извършите първите си стъпки към един по-добър и здравословен метод на живот.

Е, другари, това беше всичко, което обсъдихме с бикини фитнес модела Руми Калоферова. Ако сте пропуснали предходните три тематики, които дискутирахме с нея, можете да го сторите единствено с един клик върху екрана си - „ “, „ “ и „ “. До нови срещи!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР